Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι αγρότες της Πέλλας


Την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου αναμένεται να διακόψουν την κυκλοφορία των οχημάτων ως εξής:
Κόμβος Σερβική γέφυρα Γιαννιτσών: Επ΄αόριστον
Κόμβος Μελισσίου: 17:30 - 21:00
Κόμβος Μαυροβουνίου: 17:30 - 21:00
Κόμβος Μεσημερίου: 18:00 - 21:30
Κόμβος Αλυσίδας Βεγορίτιδας: 18:00 - 21:00
Κόμβος Αψάλου: 17:00 - 21:00
Μπλόκο Χαλκηδόνας: 10:00 - 18:00
Μπλόκο Αντιγόνου Φλώρινας: Επ΄αόριστον
*Στις ώρες μπορεί να υπάρξουν αλλαγές της τελευταίας στιγμής





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Στους μόνους που δημιουργείται πρόβλημα με τα μπλόκα έιναι οι κάτοικοι και οι επαγγελματίες της κάθε περιοχής. Το έχετε ξεφτιλίσει το θέμα. Θα τα πούμε το καλοκαίρι που θα κλείσουμε εμείς τους δρόμους να μην φεύγουν και να μην πουλιούνται οι παραγωγές σας. Ραντεβού το καλοκαίρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ!!!...ΧΘΕΣ (19:15) ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΣΚΥΔΡΑ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ, ΕΦΘΑΣΑ ΣΤΟ ΜΕΛΙΣΣΙ ΚΑΙ ΕΣΤΡΙΨΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΡΟΜΟ ΠΟΝΤΟΧΩΡΙ-ΑΞΟΣ-ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ (ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ, ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΜΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΩ!)....ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣ ΣΚΥΔΡΑ, ΜΕΤΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ(20:25), ΣΤΡΙΒΩ -ΜΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΠΑΡΕΑ- ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΞΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΠΟΡΕΙΑ (ΑΞΟΣ-ΠΟΝΤΟΧΩΡΙ-ΜΕΛΙΣΣΙ), ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ....ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΓΕΦΥΡΑ, ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ(???) ΝΑ "ΣΚΛΗΡΗΝΟΥΝ"(!!!) ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ...ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ(!!!) ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΣΗΜΑΝΣΗ ΣΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΔΙΑΤΑΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΞΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗ ΣΤΙΨΟΥΝ ΑΣΚΟΠΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ-ΦΟΡΤΗΓΑ & ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ....ΣΤΑ ΜΕΖΕΑ ΤΟΥΣ!!! ΑΦΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΒΡΑΔΥΑΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΣΚΟΠΑ!!!!...ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΕΓΚΑΙΡΑ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΔΙΑΧΩΡΙΣΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ, ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΣΤΕ ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΛΑ!!!...ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ???....ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΕ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ "ΤΗΣ ΔΩΣΟΥΝΕ ΑΛΛΗ ΚΑΤΣΙΚΑ (ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΣ "ΨΟΦΗΣΕ"), ΑΛΛΑ ΝΑ "ΨΟΦΗΣΕΙ" ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΤΣΙΚΑ"!!! ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ ΤΩΝ ΜΠΛΟΚΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΑΜΕΣΑ. ΔΙΑΠΡΑΤΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΦΩΡΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΤΡΑΚΤΕΡ. Μετα και την παρεμβαση της εισαγγελέως του Αρειου Παγου οι Αστυνομικοι Διευθυντες δεν εχουν καμια δικαιολογια κωλυσιεργίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.