Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Απάντηση Δ.Σ. Νίκης Καλής σε δημοσίευμα


Μετά το κατάπτυστο δημοσίευμα της <<κυρίας>>Χαράς Ματεντζόγλου δήθεν αθλητικογράφου του νόμου μας θεωρήσαμε σκόπιμο να απαντήσουμε σε όσα  ανυπόστατα αναφέρει σε αυτό.
Πρώτα από όλα όσον αφορά τις κάρτες που δέχθηκαν οι δυο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο ας της θυμίσουμε ότι η ομάδα μας δέχθηκε τέσσερις κίτρινες, έναντι πέντε της αντίπαλης ομάδας από τον διαιτητή,ο οποίος άφησε το σκληρό παιχνίδι από τους παίκτες του Μαυροβουνίου που δίδαξαν πολεμικές τέχνες. Ο δε <<προπονητής>> τους Κοκόζογλου Γεώργιος  δυναμίτιζε το κλίμα βρίζοντας συνεχώς τους ποδοσφαιριστές μας και παροτρύνοντας τους δικούς του "σπάστε  τους τα πόδια" διδάσκοντας ποδοσφαιρικό πολιτισμό, όσον αφορά την διακοπή του αγώνα η οποία ήταν τουλάχιστον είκοσι λεπτών και όχι δέκα, καλό έκανε μόνο στους παίκτες του Μαυροβουνίου  που σε εκείνο το σημείο δέχονταν έντονη πίεση, κατάφεραν να ξεκουραστούν και να ανασυνταχθούν.
Εξάλλου ο διαιτητής κρίνεται απο τα αρμόδια όργανα που ήταν παρόντες και όχι απο δήθεν δημοσιογράφους όπως η <<κυρία >> που τελεί παράγοντα της ομάδας του Μαυροβουνίου και είδε το παιχνίδι απο τον πάγκο χωρίς να είναι Καν γραμμένη στο Φ/Α.
Υ/Γ 1 Να <<Ευχαριστήσουμε>>την διοίκηση και τον <<προπονητή>> της ομάδας του Μαυροβουνίου για την <<φιλοξενία>> που μας επιφύλαξαν, ελπίζοντας από την διοίκηση της Ε.Π.Σ που ήταν παρόντες να πράξουν ανάλογα.
Υ/Γ 2 Θεωρούμε ότι αποτελεί ντροπή για το έως τώρα φιλικό σωματείο του Μαυροβουνίου να εκφράζεται από αυτήν την <<Κυρία>>.
Με τιμή
Το Δ.Σ ΝΙΚΗ ΚΑΛΗΣ  
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

22 comments:

  1. Η δήθεν αθλητικογραφος καλό θα είναι να ξαναγυρίσει στην κουζίνα της. Δεν έπρεπε καν να δημοσιευθεί το εμετικό της άρθρο. "Ουδέτερος φίλαθλος"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλο ειναι η αθλητικογραφος να κανει καλητερα την δουλεια της και οχι αυτες της μ....ς,που γραφει.αμα θελει να κανει σωστα την δουλεια της,αλλιως εας παει καλητερα στο σπιτακι της να πλενει κανενα πιατο..ουδετερος φιλαθλος που ειδα το ματς...και η δυο ομαδες καλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΒΡΕ ΓΑΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΑΛΗΣ ΕΙΣΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΛΟΓΟ ΔΙΑΤΗΣΙΑΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΓΕΛΑΝΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΗ>>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ βρε γατακι που ξερεις τι γινεται καθε κυριακη στην καλη εισαι παρων;;;;αρα σ αρεσει να βλεπεις την ομαδα!!!!!δεν κοιταται που δεν κερδιζετε 4 αγωνες συννεχομενους κομπλεξικοι!!!δημιουργειτε κλιμα για να δικαιολογηθειτε!

      Διαγραφή
  4. Μαυροβουνι και καλη αν ηταν στον ομιλο των γιαννιτσων θα παλευαν για σωτηρια, ομαδουλες σ ολους τους συλλογους υπαρχουν παραπονα απο διαιτητες να κανεις καλη ομαδα να μην φοβασαι κανεναν και τιποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Respect...νισαφι "κ". χαρά...ή όλους ή κανέναν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ποιοι θα βγαλουν πορισμα ο Αντωνιου και ο Καρακελιδης που κρυφτηκαν μολις τους πηραν χαμπαρι στην κερκιδα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τυχερος ηταν ο Αντωνιου που δεν τον πνιξανε στο καναλι μετα τον αγωνα...αλλα που θα παει δεν θα την γλυτωσει την επομενη φορα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ekei sthn kalh kavalisate to kalami katevhte erxete trikimia sto xorio sas mpenete vgenete sto ghpedo aneleeita ntrampouki vgazete kai glosa ton karupidh ton exete parei epomou opou thelete ton vazete ton entolodoxo giauto rapste to kalitziotakia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εσύ βρε γατάκι τι μιλάς χωρίς να έχεις τπτ είσαι πρώτη θέση ανυπαρκτε!!! Κ όσο για την διαιτησία π είναι υπέρ της καλής το βλέπουμε σε κάθε ματς αμπαλε!!!! Που σε κάθε ματς τρώμε τουλάχιστον 2-3 ανυπαρκτες κάρτες κ τιμωρία της έδρας για ανύπαρκτα επεισόδιο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΜΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΟΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ Η ΝΙΚΗ ΚΑΛΗΣ.ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΝΤΩΣ Η ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΗΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΑΙΝΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ti exei kani ayti i legomeni kyria gia to er.podosfairo? polla? plaka mas kanis re megale? eki poy tin taizoun eki glifi.vlepe maurovouni k arseni.siga mi tis kanoume k agalma/kai gt na perni xrimata? ayti theli k xonete siga mi tin plirosoume kiolas..diafimisei tzampa ton eayto tis kani

      Διαγραφή
  11. γατάκι τελικά η νίκη καλής μόνο με στημένες διαιτησίες με το νησί με το ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ κλπ κλπ όλοι ξέρουν τι γίνεται Αντωνιου μην διανοηθείτε να κατέβεις στην ένωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Θα τον κλάσεις φίλε, σιγά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. T dollars erxontai!!!$$$$$$$Niki Gera pare mou ta miala!!!kathe xrono k katigoria!!!A.K

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΚΟΛΗΤΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΠΣΜ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΑΝΕ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ ΓΛΥΤΩΣΕ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΚΟΚΙΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο κάθε βλάκας λέει την γνώμη του για την αθλητικογράφο. Ο Νικολαΐδης Γιατί δεν μιλάει για τον πέναλτι? Έτσι κ αλλιώς έχει συμφέροντά, ξέρει και αυτός και όλος ο ντουνιάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τι συμφέροντα έχει ο Νικολαΐδης? Και στο κάτω δεν κλαφτηκε για το πέναλτι. Το έδωσε ο διητητής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Και από τον Καρυπιδη έχει αλλά και από την Χαρούλα. Χαζός δεν είναι. Και αυτός και άλλοι παίκτες.ξέρουν αυτου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Όλο μ.......ες είστε ρε παιδιά. Όταν θαύμαζετε κάποιον καλό θα είναι να μην τον 'τρώτε' με τον χειρότερο τρόπο. Αλλά να του δίνετε συγχαρητήρια ή να τον θαύμαζετε σιωπηλά. Αλλά τέτοια κοράκια είστε όλοι σας.
    Ξέρουμε πολύ καλά όλοι τόσα χρόνια τι εμπειρία έχει ο Νικολαΐδης στο ποδόσφαιρο. Ο κάθε άσχετος με τον χώρο ας κρίνει τον εαυτό του καλύτερα και ας αφήσει τον κάθε παίκτη να συνεχίσει την πορεία του όπως αυτός επιθυμεί. Φτάνει με τα φτωχά σας λόγια, με την γκρίνια σας, με την ζήλεια σας κτλ. Όποια ομάδα αξίζει να βγει πρώτη και να ανέβει κατηγορία θα φανεί στο τέλος. Με το να κατηγορούμαι παίκτες, να λερώνουμε την ψυχή μας και να σκοτωνόμαστε δεν βγαίνει τίποτα. Ας τα έχουμε όλοι λοιπόν Καλά με όλους και δεν χρειάζεται ούτε κακία ούτε έχθρα από κανέναν και για κανέναν.
    Α.Π.Η.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.