Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η θέση της "Λαϊκής Συσπείρωσης Σκύδρας" Σκύδρας για τα Δημοτικά Ακίνητα


Με αφορμή την πρόσφατη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σκύδρας, για εκμίσθωση του σχολικού κλήρου στα Σεβαστειανά, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για την εγκατάσταση βιοτεχνικής ή βιομηχανικής μονάδας, θέλουμε να σημειώσουμε τα εξής: 
Η «Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Σκύδρας», με σταθερότητα και συνέπεια, έχει αντιταχθεί και καταψηφίσει, όλες τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, που στόχο έχουν την, με το έναν ή άλλον τρόπο (μεταβίβαση, εκμίσθωση κλπ), παραχώρηση της χρήσης δημοτικών ακινήτων (σε Σκύδρα, Ριζό, Σεβαστειανά)  σε επιχειρηματίες, προκειμένου να αναπτύξουν την δραστηριότητα και τα κέρδη τους. 
Τα δημοτικά αγροτεμάχια και τα δημοτικά ακίνητα, γενικότερα, είναι, κατά τη γνώμη μας, περιουσία όλων των δημοτών και η αξιοποίηση τους, πρέπει να γίνεται με τρόπο, που θα δίνει την ευκαιρία σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο αριθμό συμπολιτών μας, να αποκτήσουν, ένα μικρό έστω, εισόδημα από την καλλιέργεια ή με άλλο τρόπο  εκμετάλλευση τους. 
Η έκφραση της αντίθεσης, όμως, μόνο, από την «Λαϊκή Συσπείρωση Σκύδρας», στο Δημοτικό Συμβούλιο δεν αρκεί για να προστατευθεί η δημοτική γη. Απαιτείται, η υπεράσπιση της να γίνει, άμεσα, υπόθεση όλων των δημοτών, που με την αγωνιστική τους κινητοποίηση, έχουν τη δύναμη να σταματήσουν τις αρνητικές εξελίξεις, για την δημοτική περιουσία. 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Εδώ παραχωρήθηκε το πρώτο λιμάνι της χώρας φέρνοντας φυσικά ανάπτυξη και εσείς έχετε μείνει με τις σκουριασμένες ιδέες σας.Θέλουμε δουλειές ρε αριστερούληδες!
    "Βαγγενιώτης"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατ αρχήν δεν παραχωρήθηκε το λιμάνι του Πειραιά στην ΚΟΣΚΟ αλλά ξεπουλήθηκε !!! Επίσης, από τότε που ξεπουλήθηκε κλείσανε πολλές μικρές μεταφορικές επιχειρήσεις !!! Την δουλειά την πείραν μεγάλες μεταφορικές χάνοντας το μεροκάματο τους πολλοί αυτοαπασχολούμενοι !!! Και επίσης αυτοί που δουλεύουν στο λιμάνι, όσοι μείνανε και δεν απολύθηκαν, έχουν μεροκάματα Κίνας !!! Τέτοια ανάπτυξη ευχαριστώ δεν θα πάρω... Όσον αναφορά για το ακίνητο στα Σεβαστειανά. Αλήθεια, σε ποιόν φτωχό βιομήχανο θα δοθεί από τον Δήμο? Δεν θα μπορούσε να δοθεί σε 2 , 3 οικογένειες για να το καλλιεργήσουν για να πάρουν ένα πρόσθετο εισόδημα? Αλλά εσύ Βαγγενιώτη μάλλον είσαι από αυτούς που γλείφουν τους Βιομηχάνους για ένα κομμάτι κόκκαλο !!! << ΕΝΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΒΑΓΓΕΝΙΩΤΗΣ>>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αριστεροι (?)δεξιοι βαγγενιωτες ειστε το μοναδικο χωριο στην ελλαδα με την χαμηλοτερη ανεργια.οι επενδυσεις φερνουν κερδη φυσικα,γιαυτο γινονται,αλλα και θεσεις εργασιας επισης.εστω και μια θεση να δημιουργηθει κερδος ειναι.και μην ξεχνατε οι μισες σχεδον 'ΒΑΓΓΕΝΙΩΤΙΣΣΕΣ" ειναι συνταξιουχες του ΙΚΑ.Που κολλουσαν τα ενσημα τους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πως ξέρεις ότι η βαγγενα έχει την μικρότερη ανεργία στην Ελλάδα? Επίσης να σου θυμίσω ότι συγκεκριμένος βιομήχανος ακόμα χρωστάει στο ΙΚΑ εκατομμύρια από τις κρατήσεις των εργαζόμενων και δεν τις έχει αποδώσει!!! Θεωρείς άδικο το συγκεκριμένο αγροτεμάχιο του Δήμου να παραχωρηθεί σε οικογένειες του χωριού που έχουν απόλυτη ανάγκη? δεν είναι θέσεις εργασίας αυτή η λύση? Και στο κάτω κάτω το αγροτεμάχιο είναι των Δημοτών και όχι των βιομηχάνων. Ο βιομήχανος έχει λεφτά να αγοράσει όποιο οικόπεδο θέλει!!! όσο για τις συνταξιούχες βαγγενιώτισσες ΛΙΩΣΑΝΕ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ και πήρανε σύνταξη δεν τους χαρίστηκε!!

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.