Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μέρες και ώρες λειτουργίας της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Έδεσσας


Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Έδεσσας καθημερινά είναι ανοιχτά τις παρακάτω ώρες Τρίτη,Τετάρτη και Παρασκευή 10.00 π.μ.- 14.00 μ.μ., Δευτέρα και Πέμπτη 11.00 π.μ.- 17.00 μ.μ.
Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Έδεσσας, με μεγάλη χαρά ενημερώνει το αναγνωστικό κοινό πως για το μήνα Μάρτιο θα παραμένει ανοιχτή και τα Σάββατα 5 και 19 του μηνός αντιστοίχως και ώρες λειτουργίας 10:00 με 14:00. Σας περιμένουμε σε αυτήν τη καινούρια σαββατιάτικη συνήθεια της πόλης.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. ΡΕ παιδιά κάντε κάτι, σαν νέο ΔΣ και με εκείνο το αυτοκίνητο που ρημάζει απέναντι. Είναι κρίμα και η χειρότερη δυσφήμηση για την βιβλιοθήκη μας. Συντηρήστε το, βάλτε το σε κάποιο υπόστεγο, αν δεν σας χρειάζεται κάντε διαδικασίες να δοθεί σε κάποια υπηρεσία ώστε να πιάσει τόπο. Κάντε ό,τι εσείς κρίνεται καλύτερο τέλος πάντων. Πάντως όχι εκεί να το τρώνε τα ποντίκια και να κάνουν πανηγύρι οι γάτες........... αποτελώντας εστία μόλυνσης. Σε καμία περίπτωση η εικόνα του δεν συνάδει με την υψηλή αποστολή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αστο μια χαρά είναι το αυτοκίνητο , έχουμε σκούπες νέας τεχνολογίας, γυμναστήρια, χωριά με ράμπες για τυφλούς, γενικά βρακί δεν έχει ο κ....... μας. Αχ δήμαρχε πόσο ψεύτικα είναι τα λαικ, σαν τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα. Οσο για τα ποντικια και γάτες μια χαρα διανυκτέρευση κάνουν στο Ξενία, εισερχόμενος τουρισμός και μάλιστα χωρις προβολη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.