Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πρωταγωνιστεί η Αριδαία σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ!


Πρωταγωνιστούν οι ομάδες της Αριδαίας τόσο στο ποδόσφαιρο όσο και στο μπάσκετ και πιο συγκεκριμένα Αλμωπός Αριδαίας και ΦΟ Αριδαίας έχουν βάλει στόχο την άνοδο στη Γ΄ Εθνική.
Ο Αλμωπός Αριδαίας είναι το μεγάλο φαβορί στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣ Πέλλας αφού παραμένει αήττητος και έχει ξεφύγει στη βαθμολογία από τους διώκτες του. Οι τελευταίες προσθήκες δείχνουν ότι η ομάδα προετοιμάζεται ήδη για τα play off, στα οποία πρέπει να παρουσιαστεί έτοιμη για το μεγάλο βήμα της επιστροφής στη Γ' Εθνική.
Ενθουσιασμός επικρατεί και στο στρατόπεδο του ΦΟ Αριδαίας που σε 15 παιχνίδια έχει μόνο μία ήττα και με τις εμφανίσεις του ως τώρα δείχνει πως είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης που θα του δώσει το πλεονέκτημα έδρας στα play off, με τον πρωταθλητή να ανεβαίνει απ'ευθείας στη Γ' Εθνική. Θυμίζουμε πως η ομάδα της Αριδαίας έχει να πάρει το πρωτάθλημα στη συγκεκριμένη κατηγορία από το 1997 και όλοι αισιοδοξούν πως αυτή θα είναι η χρονιά τους και η ομάδα θα πετύχει το στόχο της.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.