Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναμορφώσεις σε παιδικές χαρές Δήμου Έδεσσας


Μέσω χρηματοδοτούμενου προγράμματος του Πράσινου Ταμείου θα πραγματοποιηθεί η πλήρης αναμόρφωση των παιδικών χαρών στην Πλατεία Μ. Αλεξάνδρου, την Κόκκινη Πλατεία, το Πάρκο Μεραρχίας, τη Στρωμνίτσης, την Άρνισσα και το Νέο Άγιο Αθανάσιο.
Ήδη, από διάφορες χρηματοδοτικές πηγές, έχουν γίνει αναμορφώσεις των παιδικών χαρών στις πλατείες Μικράς Ασίας και Γρανικού και το πάρκο της 25ης Μαρτίου, με εξαιρετικά αποτελέσματα, καθώς καθημερινά προσελκύουν πολλά μικρά παιδιά και γονείς, προσφέροντας ποιοτική και ασφαλή διασκέδαση.
Οι νέες παιδικές χαρές, στο πλαίσιο της φιλοσοφίας για συμμόρφωση με όλους τους σύγχρονους κανόνες ασφάλειας, θα περιλαμβάνουν διαμόρφωση του χώρου, καινούργια παιχνίδια και ειδικό δάπεδο ασφαλείας. 
Οι αποξηλώσεις των παλιών παιδικών χαρών έχουν ξεκινήσει στην Άρνισσα και τον Άγιο Αθανάσιο, ενώ τις επόμενες ημέρες θα αποξηλωθούν οι παλιές παιδικές χαρές στην πόλη της Έδεσσας, για να μπορέσουμε να περάσουμε στο στάδιο της διαμόρφωσης των χώρων και στη συνέχεια στην τοποθέτηση των καινούργιων παιχνιδιών και των δαπέδων ασφαλείας.
Ζητούμε την κατανόηση των παιδιών και των γονέων, που θα στερηθούν τις παιδικές χαρές κατά την περίοδο υλοποίησης των έργων, όμως θα αποζημιωθούν με νέες και ασφαλείς παιδικές χαρές.
Γραφείο Τύπου
Δήμου Έδεσσας
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

16 comments:

  1. ΡΕ εκεί στον δήμο ξεχάσατε και τις ονομασίες των πλατιών άκου εκεί κόκκινη πλατεία! πλατεία ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΣΜΥΡΝΗΣ λέγετε. έκραξαν μια φορά τον σοντρα που το είπε έτσι σε εκδήλωση θέλετε να τα ακούσετε και εσείς αλλάξτε την ανακοίνωσή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΗΠΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ;
      ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ KAI ENOXLEI ΚΑΘΕΤΙ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΕ ΚΑΙ ΘΥΜΙΖΕΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ;
      ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΣΜΥΡΝΗΣ!!!!!!!

      ΕΝΩ: ΝΤΕΡΕ, ΚΑΡΑΜΑΝ, ΚΙΟΥΠΡΙ, ΚΑΪΜΑΚΤΤΣΑΛΑΝ....
      ΞΕΝΟΜΑΝΙΑ...ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝEΙΑ;

      Διαγραφή
    2. παλιά είχαν στον δήμο κατι αγράμματους σκουπιδιάρηδες τους έλεγαν να πάνε να καθαρίσουν στην πλατεία ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ Σμύρνης τα μπερδεύανε, μετά τους έλεγαν στον πρώτο συνοικισμό μπερδεύανε τους συνοικισμούς στο τέλος τραβάτε εκεί που έχει κόκκινα τούβλα και έτσι έμεινε για τον δήμο κόκκινη πλατεία,

      Διαγραφή
    3. Οι παλιοί αγράμματοι "σκουπιδιάρηδες"!!!!! ήταν πολύ πιο γραμματιζούμενοι από πολλούς σημερινούς νέους. Κυρίως όμως ήξεραν ιστορία και μάλιστα την ιστορία του τόπου τους γιατί την έζησαν από τους πατεράδες και τους παππούδες τους. Ήξεραν πολύ καλά που ήταν η "Πλατέα του συνοικισμού" γιατί εκεί συναντιόνταν με τα παιδιά των άλλων γειτονιών να παίξουν μπάλα..... Για αυτό αφήστε τις μ......... και τις φτηνές δικαιολογίες. Εκτός αν προέρχεστε από τα πρόσωπα εκείνα που την "βάφτισαν" με αυτό το όνομα

      Διαγραφή
  2. ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΤΑ ΞΥΛΙΝΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΠΟΥ ΒΑΛΑΝΕ ΣΤΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΝ –ΚΑΓΚΕΛΑ ΚΑΙ ΒΑΣΕΙΣ- ΓΩΝΙΕΣ 90 η 180 ΜΟΙΡΕΣ;
    ΟΙ ΞΥΛΟΒΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΙΣΕΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΝΟΗΣΕ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΣΤΗΡΙΓΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΓΚΕΛΩΝ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΦΑΠΤΟΝΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΜΕ ΑΥΤΕΣ.
    ΤΕTΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ;
    Η΄ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΚΟΤΕΧΝΙΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ρε ουστ παιδική χαρά και στένεμα δρόμων με σχέδιο Σωντρα και τελείωμα Γιαννου, τσιμέντο και μάρμαρο η ταφόπλακα μιας πόλης, αστικό τοπίο Αθήνας, καημένη Έδεσσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Πλατεία Α' προσφυγικού συνοικισμού" ή απλά συνοικισμού.
    "Πλατεία Μητροπολίτου Χρυσοστόμου Σμύρνης" που κοσμεί την Λεωφόρο Χρυσοστόμου Σμύρνης. Δεν είναι τυχαία η "ανύψωσή" της οδού ως "Λεωφόρου".
    Γνωστή τέλος και ως "Πλατέα" από όλους τους κατοίκους της Έδεσσα.
    Ξαφνικά έγινε κόκκινη και αύριο θα έχει έναν "αριθμό".
    Σοβαρευτείτε εκεί στον Δήμο και μην "παίζετε" με την ιστορία αυτού του τόπου και τους πραγματικούς Αγίους και Ήρωές του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Περίμενα απο τον δήμο καλύτερη αντιμετώπιση μιας ονομασίας.
    Τι θα πει κόκκινη πλατεία.
    Κύριε ανιστόρητε Γιαννου το είδες πουθενά γραμμένο δεν ντρέπεστε λίγο
    Χρυσόστομος Σμύρνης
    ο τελευταίος Μητροπολίτης Σμύρνης. Βρήκε μαρτυρικό θάνατο, αφού κατακρεουργήθηκε από τον φανατισμένο τουρκικό όχλο κατά την ανακατάληψη της πόλης από τον τουρκικό στρατό, στις 27 Αυγούστου 1922

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΡΕ ''ΒΛΑΧΟ'' ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΛΑΤΕΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε παιδιά τι μπέρδεμα είναι αυτό... αλλά έχω ακούσει η κόκκινη πλατεία να είναι στη Ρωσία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ρε παιδια βλαχος ειναι δν ξερει απο αυτα αλλα αναρωτιεμαι ο στρατηγος ανεμος πως επετρεψε ενα τετοιο λαθος ο νοων νοειτω!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. εδω ο κοσμος καιγεται.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΑΝΕΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. κοκκινη πλατεια χαχαχα ρε πατε καλα εκει στον δημο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. κόκκινες φάλαινες, κόκκινη πλατεία, υπάρχει και ή κόκκινη κάρτα, για έξω απ το παιχνιδι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.