Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ομολογία Κώστα Καραμανλή για ΝΔ από τα Γιαννιτσά: Γίναμε ΠΑΣΟΚ


Σε μία ασυνήθιστη δήλωση προέβη το βράδυ της Κυριακής από γνωστό ξενοδοχείο των Γιαννιτσών ο βουλευτής Σερρών της ΝΔ Κώστας Καραμανλής σε ομιλία του κατά την εκδήλωση κοπής πίτας της τοπικής Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής του κόμματος. 
Ο γιος του Αχιλλέα Καραμανλή, πρώην υπουργού και αδελφού του ιδρυτή της ΝΔ Κώστα Καραμανλή, προσπαθώντας να εξηγήσει την πορεία της χώρας προς την οικονομική περιδίνηση, παραδέχτηκε τη μετατροπή της ΝΔ σε ¨κόμμα του κράτους¨ καθώς ένα μεγάλο κομμάτι της κομματικής της βάσης ¨εκπασοκίστηκε¨. 
¨Αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς θα πρέπει να πούμε ότι και εμείς κάναμε λάθη γιατί σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό ένα κομμάτι και της δικής μας κομματικής βάσης ¨εκπασοκίστηκε¨. Όπως εκμαύλισε το ΠΑΣΟΚ την κοινωνία, έτσι εκμαυλίστηκε και εκπασοκίστηκε ένα μεγάλο κομμάτι της δικής μας παράταξης.¨ είπε χαρακτηριστικά ο ανιψιός του ιδρυτή της ΝΔ κάνοντας αυτοκριτική για τις κυβερνήσεις της ΝΔ με Πρωθυπουργό τον πρώτο του ξάδελφο και συνονόματό του Κώστα Καραμανλή. 
Ωστόσο συνέχισε, αναφερόμενος στον πρώην Πρωθυπουργό, ότι το 2009 ¨κάποιος μας είχε προειδοποιήσει όμως εμείς επιλέξαμε να ακολουθήσουμε τους πολιτικούς που λέγανε λεφτά υπάρχουν¨.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. 2016...και μετα απο ολα αυτα υπαρχουν καποιοι που ακουν ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ και τρεχουν.
    ελλαδα μην ψαχνεις τι φταιει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ-ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ (ΤΟΠΙΚΑ ΚΥΡΙΩΣ) ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ KARATZOVA.COM -ΝΑΙ, ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ- ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΤΟΤΕ ΝΟΜΙΖΩ ΘΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΟΙ "ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ-ΤΟΥΣ" ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΩΣ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΟ ΤΟ 1991, ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΤΟΥ ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ
    (ΠΑΣΟΚ,ΝΔ,ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ-ΤΩΡΑ ΜΕ ΛΕΝΕ ΣΥΡΙΖΑ),
    ΤΑ ΙΔΙΑ Σ...Α ΕΙΣΤΕ.
    ΑΠΛΩΣ, ΤΩΡΑ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΕΙΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΓΡΟΤΗ ΠΕΙΝΑΣ?? ... Ο ΠΕΙΡἏΙΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.