Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Europol: 5.000 Ευρωπαίοι τζιχαντιστές επέστρεψαν μαζί με τους πρόσφυγες


Tρομακτικά είναι τα νούμερα για τους Ευρωπαίους πολίτες, οι οποίοι έχουν ταχθεί στο πλευρό των τζιχαντιστών, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έδωσε στη δημοσιότητα η Europol.
Περίπου 4.700 Ευρωπαίου πολίτες έχουν καταγραφεί να πολεμούν στο πλευρό των τζιχαντιστών. Οι αρχές ασφαλείας φοβούνται πως ο αριθμός αυτός θα αυξηθεί ακόμη περισσότερο τους επόμενους μήνες αφού μέσω των προσφύγων που εισέρχονται στην Ευρώπη, δεν αποκλείουν να περνούν τζιχαντιστές, οι οποίοι αυξάνουν τον «στρατό» του Ισλαμικού Κράτους.
Οπως αναφέρει το δημοσίευμα, περίπου 400 εξ'αυτών βρίσκονται στο Ηνωμένο Βασιλείο ενώ όπως ανέφερε ο Ρομπ Γουέινραϊτ περισσότεροι από τους 3.000 που πολέμησαν στο πλευρό των τζιχαντιστών, κατάφεραν να γυρίσουν στην Ευρώπη με τα κύματα φυγής των προσφύγων προς τα ελληνικά νησιά.
iefimerida.gr
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Αυτα να τα βλεπουν οι απελευθερωμενοι κ αυτοι π το παιζουν ευαισθητοι κ βοηθανε ολους τους ξενους ενω ο ελληνας πειναει!!!καλα να παθουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΝΑ ΠΟΣΟΣΤΟ 2% ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ 100 ΑΤΟΜΑ.
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιος αφελης μπορει να πιστευει οτι για να περασουν τζιχαντιστες στην ευρωπη πρεπει να το κανουν μαζι με τους προσφυγες ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΞΕΝΩΝ ΧΩΡΩΝ..
      ΠΛΗΚΤΡΟΛΓΗΣΕ ΚΑΙ ΨΑΞΕ
      ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.
      ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΡΟΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ.
      ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΕΓΙΝΕ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
      ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΚΟΝΤΙΝΕΣ ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΣΟΥΝΙΤΙΚΕΣ Η΄ ΣΙΙΤΙΚΕΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΑΛΛΑ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΡΩΠΗ. ΚΑΛΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ.
      ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΛΙΓΗ ΙΣΤΟΡΙΑ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΑΡΑΒΩΝ ΘΑ ΕΛΕΓΑ... ΕΙΧΕ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙ Β.ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ, ΒΥΖΑΝΤΙΟ-ΙΣΠΑΝΙΑ.
      Η ΙΣΤΟΡΙΑ....ΜΗΠΩΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ;

      Διαγραφή
  4. Ποτε δεν ημουν ρατσιστης τωρα εχω γινει παρολο που δεν το θελω..αλλα δυστυχως το κρατος σε κανει να γινεις μ αυτα π κανει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πεσταααααα 11:06 γτ μας εχουν πρηξει ολοι οι (ευαισθητοι) γινονται μαραθωνιοι για τους αλλοδαπους τι στιγμη π κοβουν το ρευμα κ θελουν να βγαλουν τν ελληνα εξω απ το σπιτι του...εκει δε πειραζει μωρε ...ας ψοφισει ο ελληνας...πισω απ ολα αυτα που γινονται κ θα γινουν υπαρχει σχεδιο θα το δουμε συντομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.