Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

M.A. Aρσενίου – Δόξα Μελισσίου 2-1 (φωτο)


Μίλησε η έδρα – Ηγέτης ο Μάκης Καρυπίδης που άλωσε το γήπεδο
Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι με όλα τα στοιχεία του ντέρμπι, νικητής αναδείχτηκε ο Μ. Αλ. Αρσενίου επί της πρωτοπόρου Δόξας Μελισσσίου με σκορ 2-1. Το παιχνίδι είχε απ΄ όλα, αφού οι 300 περίπου φίλαθλοι παρακολούθησαν γκολ και θέαμα. Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν μια ελαφριά υπεροχή, αφού η ταξιαρχία του Σάκη Δημτσούδη είχε κλειστεί πίσω και έπαιζε κυρίως άμυνα, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που πίεζαν περισσότερο. Στο πρώτο μέρος που βρήκε και τους δυο αντιπάλους με λεύκη ισοπαλία, οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται και για ένα τέρμα που δεν τους καταλογίστηκε, αφού υποστηρίζουν πως η μπάλα είχε περάσει στον αέρα από την γραμμή του τέρματος σε απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Κώστα Φάβα.
Το κυρίως παιχνίδι παίχτηκε στην επανάληψη, όπου επιτεύχθηκαν και τα 3 τέρματα του αγώνα. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν νωρίς το σκορ με σουτ του Στέλιου Ρετζια από πλάγια, το οποίο ύστερα από κόντρα κατέληξε στα δίχτυα. Μετά το γκολ ακολούθησε λεκτική σύρραξη των παικτών των 2 ομάδων, που πήρε έντονες διαστάσεις, με αποτέλεσμα την δεκάλεπτη διακοπή του αγώνα, αφού ο διαιτητής Θεολόγου με τους επόπτες κατέφυγαν στα αποδυτήρια. Όταν συνεχίστηκε ο αγώνας, οι γηπεδούχοι ζευγάρωσαν τα τέρματα τους με τον ηγέτη του αγώνα το ''πολυβόλο'' Μάκη Καρυπίδη, που με ένα καταπληκτικό ψηλοκρεμαστό σουτ σχεδόν από το κέντρο ξεγέλασε τον Δομουκτσίδη και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδος του. Μετά από λίγα λεπτά όμως, ήρθε η απάντηση του Μελισσίου με τον έμπειρο Κώστα Φάβα να μειώνει σε 2-1 λέγοντας χαρακτηριστικά ''Είμαστε κι εμείς εδώ'', ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο την αδρεναλίνη μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα της λήξης. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για τη φάση του γκολ, ενώ και οι γηπεδούχοι εξέφρασαν τα παράπονα τους στο διαιτητή για την ανεκτικότητα του στους παίκτες και τον πάγκο των αντιπάλων.
Στο σημείο της διακοπής ο Γιώργος Καρυπίδης που βρισκόταν στον πάγκο του Αρσενίου αντίκρισε την κόκκινη κάρτα και αποβλήθηκε από τον αγωνιστικό χώρο, ενώ είχαμε και την παρουσία αστυνομικής δύναμης μετά την συμπλοκή.
Η ομάδα του Αρσενίου αγωνιζόταν με σημαντικές απουσίες αφού εκτός λόγω τραυματισμών ήταν ο Κάμπαλης Θόδωρος, Ιγνατιάδης Φόρης και Σαρίδης Νίκος .
Μετά τον αγώνα ακλούθησε τραπέζι για την ομάδα του Αρσενίου αφού με αυτήν την νίκη μπαίνει για τα καλά και πάλι στο παιχνίδι της ανόδου.
Η διαιτησία του αγώνα ήταν των Θεολόγου,Τετραγώνη, Πίλτση
Μ.ΑΛ.ΑΣΕΝΙΟΥ(ΚΩΣΤΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ) ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ Γ. ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ Ε. ΓΑΤΣΟΣ ΓΙΑΝΝΕΛΗΣ(80' ΓΕΩΡΓΙΟΥ) ΚΑΤΙΡΤΖΟΓΛΟΥ ΛΑΣΚΑ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ ΡΕΤΖΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΑΡΑΦΟΥΛΙΔΗΣ (70' ΣΑΡΙΔΗΣ) ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ.
ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ(ΣΑΚΗΣ ΔΗΜΤΣΟΥΔΗΣ) ΔΟΜΟΥΚΤΣΙΔΗΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΦΟΥΡΕΡΑΣ ΚΕΡΤΟΣ ΒΕΡΒΕΛΗΣ ΦΑΒΑΣ ΜΑΜΗΣ (70' ΛΙΤΟΒΟΛΗΣ) ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΣΕΛΓΚΟΥ (80' ΜΑΛΑΜΑΣ)ΧΑΡΜΑΝΑΣ ΧΑΤΖΗΠΕΤΡΟΥ(45' ΡΟΜΑΝΤΖΗΣ)
Επιμέλεια Χαρά Ματεντζόγλου

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Ασε μας ρε Χαρά!!!ξεχνάς να αναφέρεις την χαρά σου για την νίκη του Αρσενίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι έτσι....όταν δεν παίζει ο 'κορυφαίος','διασημος','έμπειρος' πορτιέρο καμπαλης να γραφείς ότι είναι τραυματίας, κατόπιν συννενόησης φυσικά και με τον ίδιο....ουστ ρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.