Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Φόβοι για νέα hotspot στην Πέλλα - Παρέταξαν τρακτέρ έξω από το στρατόπεδο οι Γιαννιτσιώτες


Σε πλήρη εγρήγορση βρίσκονται από προχθές τοπικοί φορείς και ομάδες πολιτών από την ευρύτερη περιοχή της Πέλλας, έπειτα από την ανακοίνωση δημιουργίας κέντρου υποδοχής προσφύγων στα Γιαννιτσά. Οι κάτοικοι των Γιαννιτσών αποδοκίμασαν έντονα την απόφαση, συγκεντρώθηκαν ήδη έξω από το στρατόπεδο Φιλιππάκου με τρακτέρ και ύψωσαν πανό ενώ προετοιμάζουν μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο ίδιο μέρος αύριο Κυριακή στις 12 το πρωί.

Την ίδια ώρα εκφράζονται φόβοι για επέκταση των κέντρων υποδοχής σε Έδεσσα και Σκύδρα. Επιτελείς του Δημάρχου Πέλλας κάνουν λόγο για ¨πισώπλατο χτύπημα¨ της κυβέρνησης ενώ και οι υπόλοιποι Δήμαρχοι του νομού τρέμουν ενδεχόμενη εγκατάσταση κέντρων υποδοχής στις περιοχές τους, φοβούμενοι ότι αντίστοιχες ενέργειες θα πλήξουν ανεπανόρθωτα την εκλογική τους επιρροή στα πλειοψηφικά συντηρητικά στρώματα της τοπικής κοινωνίας.
Δείτε τις φωτογραφίες έξω από το στρατόπεδο:


Έκτακτη σύσκεψη συγκάλεσε ο Δήμαρχος Αλμωπίας
Γι΄ αυτό το λόγο ο Δήμαρχος Αλμωπίας αποφάσισε να συγκαλέσει έκτακτη σύσκεψη για την αξιολόγηση της κατάστασης του μεταναστευτικού προβλήματος στο γραφείο του στην Αριδαία τη Δευτέρα στις 7 το απόγευμα. Προσκεκλημένοι είναι οι επικεφαλής όλων των δημοτικών παρατάξεων και οι διοικητές αστυνομίας και νοσοκομείου στη σύσκεψη με θέμα ¨Αξιολόγηση της κατάστασης – προετοιμασία ενδεχόμενης μεταφοράς μεταναστών στο Δήμο μας¨ .

Σ. Χουζανίδης
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

10 comments:

  1. ΠΑΡΕΤΑΞΑΝ ΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ.
    ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΤΕ;
    ΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΤΟΥΣ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ. ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΝ ΟΙ ΚΡΑΤΟΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΑΝ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ ΜΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΙΘΜΟ ΜΠΛΟΚΩΝ, ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΔΙΔΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.

    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΛΟΥΚΙ ΕΠΕΣΕ, ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ, ΤΡΕΧΟΥΝ.
    ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για ποιους επιτελεις του δημαρχου Πελλας μιλατε; Μηπως για τον Ανδρεαδη που αφου ελυσε με επιτυχια το αγροτικο, τωρα ασχολειται και με το προσφυγικο; Μαλιστα τον ακουσα στο Δ.Σ να λεει οτι θα κουβαλησει τα τρακτερ απο το μπλοκο στο στρατοπεδο. Τελικα αυτοι που διοικουν τον δημο Πελλας δεν ειναι μονο ανικανοι. Ειναι πρωτιστως επικινδυνοι και αστειοι. Σιγουρα η περιοχη μας δεν δυναται να φιλοξενησει και ειδικα στον συγκεκριμμενο χωρο μεταναστες {λογω σχολειων, κατοικιων, δεξαμενων υδρευσης, ελλειψη υποδομων κλπ} αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ο καθενας θα βαζει φωτιες οποτε του γουσταρει. Αυτο ειναι {δολιο}-φθορα δημοσιας περιουσιας. Τωρα αν η δημοτικη αρχη θελει να κανει το κεφι των χρυσαυγιτων, αυτο ειναι αλλου παπα ευαγγελιο. Παντως ο Σταμκος εδειξε στην χθεσινη συγκεντρωση οτι ειναι εκτος τοπου και χρονου. Εκτος αν ειχε προσχεδιασμενο το εγκλημα για να κανει το κεφι ορισμενων στελεχων της κυβερνησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγροτες δεκανικια της χ.α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. την εφορία που έπρεπε να κλείσει την κρατήσατε ανοιχτή στα Γιαννιτσα, τα στρατόπεδα της σκυδρας και τηςς Εδεσσας τα κλείσατε.Τωρα δε θέλετε το δύσκολο.Τι θα γίνει με τα Γιαννιτσά? μόνο τα καλά θα έχουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ ΑΦΟΥ ΘΑ ΓΕΜΙΣΙΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΛΑΘΡΟ.

      ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΟΛΙΣ ΑΚΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΣΤΟΝ Ν.ΠΕΛΛΑΣ, ΕΤΡΕΞΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ.
      ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΟΟΙΚΙΣΜΟΣ....ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΑΡΓΑ

      Διαγραφή
    2. ή στα Γιαννιτσα ή πουθενα αλλού στο νομό.Πάντε τους Λαγκαδα.

      Διαγραφή
  5. ΡΕ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ !!!!!!!!!!!!
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΑΝΕΤΑΙ, ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΘΕΣΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΑΣΚΕΙΤΕ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ !!!!!!!!!!!
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΑ ΧΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ !!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΣΑΜΠΑ ΓΡΑΦΕΙΣ.
      ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΧΡΩΣΗΣ, ΠΡΟΒΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ

      Διαγραφή
  6. ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ που ζω σε αυτόν τον Νομό!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Pesta re giannis elinas probata einai akoma asxoloynte me ta komata koproskila sto dialooooo oli gamospermata ebo kegomaste k esi trexete apo piso toys zoa stimena einai ola xypniste zoa

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.