Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κέντρο υποδοχής προσφύγων (Ηotspot!!) στα Γιαννιτσά


Και ξαφνικά hot spot!!! Στα Γιαννιτσά. Πρόκειται για μια αιφνιδιαστική απόφαση της Κεντρικής εξουσίας ή μια προσυμφωνηθείσα μεταξύ των τοπικών Βουλευτών και άλλων αυτοδιοικητικών παραγόντων ενέργεια;
Πρόκειται δηλαδή για μια ειλημμένη εκ των προτέρων απόφαση σε ανώτερο επίπεδο που τώρα απλώς ανακοινώθηκε ή για μια αιφνίδια απόφαση που έπιασε στον ύπνο δημάρχους και βουλευτές;  
Σε κάθε περίπτωση είτε ισχύει η μυστική προσυνεννόηση είτε πρόκειται για μια αιφνίδια κίνηση οι πολιτικοί είναι αυτοί που είναι οι αποκλειστικά υπεύθυνοι. 
Γιατί είτε δεν αντιλήφθηκαν τα τοπικά και παγκόσμια μηνύματα και δεν τα ερμήνευσαν σωστά, είτε ενήργησαν υπό την καθοδήγηση των «αόρατων» αφεντικών τους ως πιόνια τους.
Γιατί αν δεν μπορείς να αντιληφθείς, γιατί ξαφνικά και σ΄ αυτήν την συγκυρία και την οικονομική δυσπραγία σου δίνουν χρήματα να ανακαινίσεις μνημεία ιστορικού ενδιαφέροντος, τα οποία ίσως αργότερα χρησιμοποιηθούν ως τόποι προσευχής δεν είσαι πολιτικός…… Γιατί αν δεν αντιληφθείς ότι ήδη έχει δημιουργηθεί στη γειτονική Θεσσαλονίκη Τμήμα Ισλαμικών Σπουδών για την φοίτηση σ’ αυτό των πρωτοκλασάτων στελεχών των ανθρώπων αυτών δεν είσαι πολιτικός…………  
Γιατί αν δεν μπορείς να αντιληφθείς ότι όλοι αυτοί οι ταλαιπωρημένοι συνάνθρωποι σου που άφησαν κυνηγημένοι τις πατρίδες τους σε μικρό χρονικό διάστημα δεν θα μένουν στο «hot spot» αλλά δίπλα στο σπίτι σου, δεν είσαι πολιτικός………. Γιατί αν δεν μπορείς να αντιληφθείς ότι όλοι αυτοί οι ταλαιπωρημένοι συνάνθρωποι μας πλέον εγκλωβίστηκαν στην Ελλάδα και μαζί με τους αυτόχθονες κατοίκους της θα πορευθούν τις υπόλοιπες δεκαετίες της ζωής τους δεν είσαι πολιτικός…………. 
Επιπλέον αν όλα αυτά και όχι μόνο τα ξέρεις και πάλι εξακολουθείς να ενεργείς προδοτικά για την Πατρίδα σου κινούμενος όχι από αγάπη προς τον συνάνθρωπό σου αλλά για προσωπικό όφελος ή άλλα ιδιοτελή – ευτελή κίνητρα τότε όχι απλά δεν είσαι πολιτικός αλλά «εφιάλτης».
Τελικά όμως σε κάθε περίπτωση ο Ορθόδοξος Έλληνας με την αγάπη που τον διακατέχει προς τον συνάνθρωπό του οποιασδήποτε φυλής, «χρώματος», φύλλου, θρησκείας, πολιτικών - ιδεολογικών πεποιθήσεων κλπ για άλλη μια φορά θα δώσει τη λύση. Για μια ακόμη φορά θα μεγαλουργήσει και θα διδάξει προς κάθε κατεύθυνση ότι είναι γνήσιος απόγονος Αγίων και Ηρώων. Θα διδάξει σε όλα τα έθνη την ιδιοτελή αγάπη προς κάθε πάσχοντα συνάνθρωπό του ως εικόνα ΕΚΕΙΝΟΥ. Γιατί στο διάβα της ιστορία του έχει μάθει η Ελευθερία που έχει μέσα του  «….. κάπου κάπου να ξαποσταίνει και ξανά προς την Δόξα να τραβά…..». 
Γιατί ο Έλληνας έχεις αποδείξει ότι ο τρόπος που αντιλαμβάνεται τα γεγονότα δεν είναι οι πέντε αισθήσεις τους αλλά εκείνη η έκτη, η Διαίσθηση. Γιατί τελικά δεν ενεργεί ως ένα άβουλο ξενοκίνητο και ξενομίμητο Ων με σκοτισμένο το μυαλουδάκι του και ιδιοτελή κριτήρια και κίνητρα, αλλά ως ένα Θεοκίνητο και Θεομίμητο πλάσμα ΕΚΕΙΝΟΥ προσφέροντας ανιδιοτελώς την αγάπη του και αφετηρία την καρδιά του. 
Ο Καλλικράτειος                

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Πιστεύετε πραγματικά αυτές τις μαλακίες ή τα γράφετε για να γεμίσετε σελίδες;
    Αν ο Έλληνας είχε 6η αίσθηση θα ψήφιζε τόσες φορές τους ίδιους και τους ίδιους καραγκιόζηδες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ++++++++++++++++++++++
      ΠΟΙΑ ΕΚΤΗ ΑΙΣΘΗΣΗ. Ο ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ.
      ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ: O ΤΙΤΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ.

      ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΛΕΓΕ: Jackpot ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.