Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης - Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών 1-2


Για το πρωτάθλημα  της  « Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας»  έγινε στο γήπεδο της Ηλιούπολης στην Θεσσαλονίκη,  για την Β’ φάση η παραπάνω συνάντηση. 

Ο αγώνας ήταν δυνατός , συναρπαστικός από την αρχή μέχρι το τέλος. Οι  «Κατερινιώτες»  αιφνιδίασαν με ένα ωραίο σε εκτέλεση γκολ που οφειλόταν σε μια δική ατομική ολιγωρία των φιλοξενούμενων.  Ένα αναπάντεχο δώρο που το δέχτηκαν με ευχαρίστηση οι αντίπαλοι.

Η συνεχεία ήταν γεμάτη σασπένς καθώς στην ανάπαυλα διαβασμένοι καλύτερα  η ΑΑΓ μπλόκαρε σχεδόν όλες τις τακτικές κινήσεις του αντίπαλου και σε επίπεδο μονομαχιών κέρδισε την μάχη στον χώρο του κέντρου. Επακόλουθο αυτής της υπεροχής ήταν ένα φανταστικό γκολ από τον  Κατσαμακτσή της (ΑΑΓ), ο όποιος με την πιο γλυκιά λόμπα που μπορούσε να γίνει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του εξερχόμενου τερματοφύλακα της ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.   Στην συνέχεια  δυο λάθη  στο κέντρο των   «Γιαννιτσών» έβγαλαν τους επιθετικούς της Κατερίνης  σε πολύ πλεονεκτική θέση αλλά ευτυχώς ο Ντιντιλάς (ΑΑΓ) με πολύ καλά αντανακλαστικά τους έκοψε την όρεξη.                   

Οι αλλαγές που έγιναν από την ΑΑΓ  έδωσαν μια επιπλέον φρεσκάδα στην ομάδα και έτσι η πίεση συνεχίστηκε μέχρι που σε μια φάση διάρκειας ο Γιαλαμάς (ΑΑΓ) βγάζει μια σέντρα «ξυράφι» στην οποία παρεμβάλλεται ο Ιωσηφίδης  (ΑΑΓ) και με προβολή ο μεγάλος «Φίδας» κάνει το 2-1.  Μπροστά στο φάσμα της ήττας  οι ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ξαναβγαίνει με ότι είχαν και δεν είχαν μπροστά και σφυροκοπούν, όμως οι αμυντικοί βράχοι γύρω από τον ογκόλιθο που λέγεται Λαμπρούδης (ΑΑΓ)  κρατούν και το παιχνίδι τελειώνει εκεί .

Κάνεις από την ομάδα των «Γιαννιτσών»  δεν υστέρησε, πλην ορισμένων ατομικών λαθών. Όλοι έδειξαν ψυχή και σθένος. Παίχτηκε ωραίο και καθαρό ποδόσφαιρο με γρήγορες εναλλαγές και από τις δυο ομάδες. Εκείνο που έκανε αίσθηση ήταν το γεγονός ότι ο αντίπαλος τερματοφύλακας κράτησε την ομάδα του στο παιχνίδι κρατώντας το σκορ χαμηλά τουλάχιστον σε τρις περιπτώσεις από στημένα, δεχόμενος και τα συγχαρητήρια των αντιπάλων του. (Μπράβο και στα παιδιά από τα  Γιαννιτσά που του το αναγνώρισαν πάνω στην φάση)

Δηλώσεις  προπονητών                                                                                                                    
Καραμίγκος Ευριπίδης  (ΑΑΓ) :  «Πιστεύω σ’ αυτά τα παιδιά!                                         Κερδίσαμε δίχως τους “Ιταλούς” μας.  Θέλω να ξέρει ο κόσμος  ότι  4 παίκτες της βασικής 11αδας μας   ήταν με την μεικτή της ΕΠΣΠ  στο διεθνές τουρνουά  «roma caput mundi»  στην Ρώμη της Ιταλίας,  εκπροσωπώντας την εθνική Ελλάδος.  Παρά ταύτα  τους αναπλήρωσαν επάξια οι υπόλοιποι,  ήμασταν εξαιρετικοί !!! …. συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της καλής εμφάνισης.).

Στέφανος Ταβουκτσής ( ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ) :  Έγινε ένα πολύ δυνατό  παιχνίδι, ήμασταν πολύ καλοί.  Μας αδικούν ορισμένα σφυρίγματα, αυτό όμως δεν αλλοιώνει την αξία της νίκης  των αντιπάλων. Τώρα  θα παλέψουμε τον επόμενο αγώνα και πιστεύω πως μπορούμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση,  γιατί τα παιδιά το αξίζουν.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.