Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Φωτογραφίες & βίντεο από το πρώτο Εδεσσαϊκό καρναβάλι... ομπρέλας!


Η Έδεσσα δεν φοβήθηκε το νερό! H Έδεσσα έγινε... ποτάμι κεφιού. 2200 καρναβαλιστές, 15 ομάδες και εκατοντάδες θεατές υπό καταρρακτώδη βροχή απήλαυσαν το απόγευμα του Σαββάτου το... 1ο Εδεσσαϊκό Καρναβάλι Ομπρέλας. 

Την Παρέλαση ξεκίνησαν οι τυμπανιστές Karanos & Bloco Cachoeira μαζί με τις μαζορέτες της Έδεσσας έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και καταχειροκροτήθηκαν από τους εκατοντάδες θεατές. Ακολούθησαν οι «Ότι να ναι» του 8oυ Δημοτικού Σχολείου Έδεσσας αποδεικνύοντας ότι το Εδεσσαϊκό Καρναβάλι είναι ανοικτό σε όλους. 

Οι Βοσκοπούλες & τα Πρόβατα της Παναγίτσας σκόρπισαν εκτός από γέλιο και μπόλικο άχυρο. Οι Play...Boyzz του Play – Χωριάτικο ήταν οι νερόμαγκες της παρέλασης ενώ οι Σκωτσέζοι του Αββαείο προφανώς από … τσιγκουνιά εφηύραν μια τεράστια ομπρέλα-τέντα. 

Τα Σκιάχτρα του ΦΣΕ Μ.Αλέξανδρος εντυπωσίασαν με την ευρηματικότητα και την κινητικότητά τους. Ακολούθησαν τα μανιτάρια της Zingo και το νυχτερινό Grexit της Ομάδας Ριζαρίου με το εντυπωσιακό άρμα προφανώς με λεφτά της ευρωπαϊκής ένωσης. 

Ακολούθησαν οι πολυπληθείς, φασαριόζοι και γλεντζέδες Κλόουν του Duomo, τα Emoticons του Σταθμού – Square ενώ ο Mickey & η Mini τράβηξαν για Gallerie όπου το κέφι συνεχίζεται. 

Το Δράμα & Κωμωδία με το Εδεσσαϊκό Θέατρο ήταν ιδιαίτερα ενεργητικό όπως και οι πολεμιστές και οι σούπερ πολεμίστριες του Star Wars από το Pleasure-Box, οι Μovie Stars του Jam όπως και οι One Piece της ομάδας Δεν θα πάρω ποτέ πτυχίο έκλεισαν την παρέλαση μαχόμενοι υπέρ πάντων και φυσικά με το νερό. Το κέφι συνεχίζεται…
Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την παρέλαση:

Από τις εκδηλώσεις δεν μπορούσαν να λείψουν και τα ψητά σουβλάκια τα οποία τίμησε δεόντως ο Πατέλκος για να είναι σε φόρμα για το κλάδεμα. 
Φωτο Κοσμάς Καρατσώρης - Έδεσσα τηλ: 6944500323

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.