Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αριδαία: Καταδίωξη διακινητών μεταναστών


Το τελευταίο χρονικό διάστημα αυξάνονται τα κρούσματα της παράνομης διακίνησης μεταναστών μέσω της Αλμωπίας, που φαίνεται να επιλέγουν οι διακινητές.
Την περασμένης Πέμπτη το βράδυ στον κόμβο της Αψάλου Αλμωπίας, αστυνομικοί της ΟΠΚΕ Πέλλας έκαναν σήμα ελέγχου σε δύο ύποπτα οχήματα, ένα τζιπ και ένα φορτηγάκι τύπου VAN, για να τα ελέγξουν. 
Οι οδηγοί των οχημάτων που είχαν κατεύθυνση προς Αριδαία, μόλις αντιλήφθηκαν το αστυνομικό σήμα, έκαναν αναστροφή ανέπτυξαν ταχύτητα και προσπάθησαν να διαφύγουν. Ακολούθησε καταδίωξη, ο οδηγός του βαν εγκατέλειψε το όχημα και έφυγε μέσα στα χωράφια, ενώ ο οδηγός του τζιπ με μεγάλη ταχύτητα κατευθύνθηκε προς Γιαννιτσά και παρ΄όλη την κινητοποίηση των αστυνομικών κατόρθωσε να διαφύγει της σύλληψης. 
Στο βανάκι που εγκαταλείφθηκε και  κατασχέθηκε επέβαιναν 32 μετανάστες:  4 Ιρακινοί και 28 Αφγανοί εκ των οποίων 13 παιδιά. Την υπόθεση ερευνούν οι αστυνομικές αρχές.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Και που να βελτιωθεί ο καιρός να λυωσουν τα χιόνια στα βουνά κτλπ.
    Τοτε να δείτε τι θα γίνει.
    Και εκτός των άλλων οι τους αστυνομικούς του νομού του νομού Τούα στέλνουν αποσπάσεις στα νησιά και στον Έβρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα μας τρελλανουν? Καμία τριανταρια Αφγανοί θέλουν να βρουν τρόπο να φύγουν από την Ελλάδα και ή αστυνομία μας τους εμποδίζει!!! Ε ας τους φιλοξενήσουν τώρα στο Τμήμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. βρε άσχετε 8΄.49 δεν υπάρχει δρόμος απο βορρά.Τα λεφτά τους παίρνουν και τους παρατάνε.

      Διαγραφή
  3. να επιτρέπεται στους αστυνομικους να πυροβολούν.Εαν αποπειραθεί ο διακινητής να διαφύγει στα χωράφια ας τον πυροβολήσουν από μακριά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.