Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επιμορφωτικές ημερίδες 1ου ΕΚ Έδεσσας (φωτο)


Πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία στις 2 και 4 Μαρτίου 2016 επιμορφωτικές ημερίδες από το 1ο Εργαστηριακό κέντρο Έδεσσας με θέμα:
«Σύστημα διαχείρισης κινητήρα τύπου Motronic με ασκήσεις πάνω σε πρότυπο εκπαιδευτικό πάνελ».  Στις 2 Μαρτίου την ημερίδα παρακολούθησαν καθηγητές Μηχανολόγοι και Ηλεκτρολόγοι του ΕΠΑΛ Έδεσσας παρουσία των σχολικών συμβούλων κ. Ε. Τσιμπλιαράκη και κ. Δ. Βελιτσού, ενώ στις 4 Μαρτίου καθηγητές Μηχανολόγοι και Ηλεκτρολόγοι των ΕΠΑΛ της Π.Ε. Πέλλας παρουσία των σχολικών συμβούλων κ. Ν. Μαραγκουδάκη και κ. Ι. Καλπίδη.
Εισηγητής των ημερίδων ήταν ο καθηγητής του 1ου ΕΠΑΛ Έδεσσας κ. Κων/νος Τζοβανάκης, ο οποίος παρουσίασε ένα καινοτόμο πρότυπο εκπαιδευτικό πάνελ προσομοίωσης ενός κινητήρα τύπου Motronic το οποίο κατασκεύασε εξολοκλήρου ο ίδιος και εντυπωσίασε τόσο τους σχολικούς συμβούλους όσο και τους επιμορφούμενους.
Την οργάνωση και επιμέλεια των ημερίδων που έγιναν στο εργαστήριο Οχημάτων του 1ου Ε.Κ. Έδεσσας είχε ο Διευθυντής του Ε.Κ. κ. Μισαηλίδης Ευστάθιος, ο Υποδιευθυντής κ. Τσορμπατζόγλου Λάζαρος και ο Τομεάρχης του Τομέα Μηχανολογίας κ. Μαλιούφας Κοσμάς.
Η παρουσία τεσσάρων σχολικών συμβούλων καθώς επίσης και η μεγάλη συμμετοχή των καθηγητών δείχνει τόσο την εκπαιδευτική αξία αυτών των επιμορφώσεων, όσο και την αναγκαιότητά τους, τη στήριξή τους και την επέκτασή τους έξω από τα όρια της σχολικής μονάδας.
Για το 1ο Ε.Κ. Έδεσσας  
Ο Διευθυντής
Μισαηλίδης Ευστάθιος                                                                                                                            



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.