Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ήττα με... ανατροπή (2-3) από Ισλανδία για την Εθνική


«Διπρόσωπη» η Εθνική ομάδα στον δεύτερο συνεχή φιλικό εντός έδρας αγώνα της σε πέντε ημέρες, έχασε με 2-3 από την Ισλανδία στο «Γ. Καραϊσκάκης», παρότι είχε προηγηθεί 2-0, με αρκετά καλή απόδοση στο πρώτο ημίχρονο, δείχνοντας ότι ο Μίχαελ Σκίμπε έχει ακόμη αρκετή δουλειά για να την παρουσιάσει έτοιμη στα προκριματικά του Μουντιάλ 2018.

Σε αυτό το διάστημα η ελληνική ομάδα μπορεί να μην έφτασε στο επίπεδο απόδοσης του νικηφόρου (2-1) παιχνιδιού με το Μαυροβούνιο, όμως έβγαλε διάθεση και νεύρο για μία ώρα, έτρεξε και προβλημάτισε έναν αντίπαλο που σε περίπου 2,5 μήνες θα παίξει στα τελικά του EURO 2016.

Στα «αρνητικά» τα αμυντικά κενά, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο και η «καθίζηση» μετά το 60ό λεπτό, που επέτρεψε στην ομάδα του Λάγκερμπακ να φύγει νικήτρια και μάλιστα με ανατροπή.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.