Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μέλη και φίλοι της Ελληνικής Δασολογικής Εταιρείας στα Λουτρά Λουτρακίου


Αγαπητά μέλη και φίλοι της Ελληνικής Δασολογικής Εταιρείας, όπως γνωρίζετε στους στόχους της Εταιρείας (Ε.Δ.Ε.) είναι η καθιέρωση σχέσεων συναδελφικότητας μεταξύ των μελών της αλλά και της διάχυσης της γνώσης του έργου τους στην κοινωνία.
Για το σκοπό αυτό το Δ.Σ. της Ε.Δ.Ε. δρομολόγησε τις «ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ» όπου μέλη και φίλοι της Εταιρείας επισκέπτονται δασικές περιοχές της χώρας μας (αρχικά) και τοπικοί συνάδελφοι μας υποδέχονται και μας ξεναγούν.
Η πρώτη προσπάθεια έγινε στη Θεσ/νίκη (2014) και στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία (βλ. site της ΕΔΕ:  www.forestry.gr).

Γι’ αυτή τη χρονιά το Δ.Σ. αποφάσισε να επισκεφθούμε το Λουτράκι (ή Πόζαρ) της Αριδαίας στις 27 ΜΑΡΤΙΟΥ (ΚΥΡΙΑΚΗ)με το παρακάτω Πρόγραμμα:

~ 08:30 Αναχώρηση από Εγνατία (Αριστοτέλους, άγαλμα Βενιζέλου). Διάρκεια διαδρομής περίπου 2 ώρες μέχρι την Αλμωπία και επίσκεψη σε ξυλοβιοτεχνία της Αλμωπίας.

~ 12:30 Επίσκεψη/άφιξη στα Λουτρά Αμπωπίας, και πορεία- ξενάγηση στο φαράγγι του χειμάρρου του Αγ.Νικολάου συνοδεία των συναδέλφων μας (Δασαρχείου Αριδαίας).

~ 14:30 Επιστροφή στα Λουτρά για μπάνιο, και φαγητό (ελεύθερο πρόγραμμα).

~ 16:30 Αναχώρηση για τη Θεσσαλονίκη.

Η Ε.Δ.Ε. για την παραπάνω διοργάνωση χρειάζεται την άμεση εκδήλωση ενδιαφέροντος σας  π.χ. μ’ ένα ηλεκτρονικό μήνυμα στον Πρόεδρο (6977998777) - μέχρι την 21η Μαρτίου (Παγκόσμια Ημέρα Δασοπονίας) και μια προκαταβολή ύψους 10 Ευρώ (στον Πρόεδρο, στον Ταμία ή στον Γραμμματέα). Η συνολική δαπάνη μετακίνησης ανέρχεται σε 15 Ευρώ, ενώ το φαγητό θα επιβαρύνει τον καθένα ξεχωριστά (ειδική τιμή για φοιτητές).  
Περισσότρες οδηγίες στην ιστοδελίδα μας (www.forestry) και στο facebook (Ελληνική Δασολογική Εταιρεία - Hellenic Forestry Society).  Η δασική οικογένεια σας περιμένει!

Για την Ελληνική Δασολογική Εταιρεία

Ο Πρόεδρος 

Νικόλαος Γρηγοριάδης         Ο Γενικός Γραμματέας 
Τακτικός Ερευνητής ΙΔΕ    Μάριος Τρίγκα




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.