Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Νεκρός 28χρονος φοιτητής από την Αριδαία σε τροχαίο στη Βουλγαρία


Σοκ στην τοπική κοινωνία της Αριδαίας 
Ένας 28χρονος φοιτητής από την Αριδαία σκοτώθηκε και τέσσερις ακόμα τραυματίστηκαν σε τροχαίο που συνέβη χτες το απόγευμα στην περιοχή Πετρίτσι κοντά στα βουλγαροελληνικά σύνορα.
Όπως αναμεταδίδει το newpost.gr από βουλγαρικά ΜΜΕ, αυτοκίνητο με βουλγαρικές πινακίδες που κατευθυνόταν στη Σόφια μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο που επέβαιναν οι φοιτητές με κατεύθυνση προς την Ελλάδα. 
Από το ελληνικό αυτοκίνητο ανασύρθηκε νεκρός ο οδηγός φοιτητής και τραυματίες σε σοβαρή κατάσταση αλλά 2 άτομα επίσης ελληνικής καταγωγής. Από το βουλγαρικό αυτοκίνητο βγήκαν τραυματισμένες δύο γυναίκες. 
Οι φοιτητές σπούδαζαν στην οδοντιατρική σχολή της Σόφιας και πήγαιναν στην Ελλάδα λόγω της τετραήμερης αργίας για αυριανή επέτειο από την απελευθέρωση της Βουλγαρίας από τον οθωμανικό ζυγό.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.