Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πάνω από 48.100 πρόσφυγες και μετανάστες στην Ελλάδα


Συνολικά 48.141 πρόσφυγες και μετανάστες βρίσκονται στην ελληνική επικράτεια, σύμφωνα με τα επικαιροποιημένα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα από το υπουργείο Ναυτιλίας.
Ειδικότερα, μέχρι τις 8.00 το πρωί είχαν καταγραφεί στην Αττική 13.010 πρόσφυγες και μετανάστες, εκ των οποίων οι 4.370 βρίσκονται στον Πειραιά.
Στην κεντρική Ελλάδα βρίσκονται 1.821 πρόσφυγες, ενώ στη βόρεια Ελλάδα 25.994. Στον καταυλισμό της Ειδομένης έχουν καταγραφεί 12.000 πρόσφυγες.
Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου βρίσκονται 7.316 πρόσφυγες και μετανάστες, εκ των οποίων η πλειονότητα βρίσκεται στη Λέσβο (4.181).
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Μ' ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗΣ!!! ΕΙΝΑΙ 48.141!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΜΕ ΤΟ ΒΟΣΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ, ΠΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΗΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΗΚΕ 501!!!...ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΕΙΔΕ ΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΜΠΡΟΣΤΑ-ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΕΝΤΑΚΟΣΑΡΙΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ (?) ...ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΛΕΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.