728x90

Οριστικά πρώτος ο ΦΟ Αριδαίας! (φωτο)

ΑΣ ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ - ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ 43-72
Από χθες το απόγευμα η ομάδα μπάσκετ του ΦΟ Αριδαίας είναι και μαθηματικά πρώτη στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Α' ΕΚΑΣΚΕΜ.
Αυτό του δίνει το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στους ημιτελικούς με αντίπαλο το Ζαφειράκη Νάουσας και σε περίπτωση που περάσει στους τελικούς, με αντίπαλο έναν εκ των Αιγινιακού και ΑΟΚ Βέροιας που θα είναι το άλλο ζευγάρι.

Play off
ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ - ΕΓΣ ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ
ΑΟΚ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ - ΑΟΚ ΒΕΡΟΙΑΣ

Όσων αφορά το χθεσινό παιχνίδι με αντίπαλο τον Πανεδεσσαϊκό, η νεανική ομάδα των γηπεδούχων κατάφερε να δυσκολέψει τους πρωτοπόρους μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο, το οποίο ολοκληρώθηκε με 13-15.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι παίκτες του Παναγιώτη Βάτση βρήκαν περισσότερες λύσεις στην επίθεση με κορυφαίους τους Μακρόπουλο, Τοπαλίδη και Μπεγλόπουλο, ενώ και στην άμυνα περιόρισαν τα ατού των γηπεδούχων.
Το ίδιο σκηνικό και στο δεύτερο ημίχρονο με τους γηπεδούχους να προσπαθούν στο 3ο δεκάλεπτο να επιστρέψουν στο παιχνίδι, όμως η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε στο τελευταίο δεκάλεπτο, στο οποίο ξέφυγαν στο σκορ με αποτέλεσμα να ολοκληρωθεί το παιχνίδι με νίκη του ΦΟΑ στο κλειστό της Έδεσσας.

Χωρίς πολλά λάθη η διαιτησία των Χατζηχαρίση Σ. και Μητώνα Γ.

Την επόμενη αγωνιστική (26/3) θα πραγματοποιηθεί η 16η αγωνιστική που είχε αναβληθεί λόγω των αγροτικών κινητοποιήσεων. Ο ΦΟΑ ο οποίος στις τελευταίες δύο αγωνιστικές είναι βαθμολογικά αδιάφορος θα αντιμετωπίσει στο ντέρμπι της αγωνιστικής τον ΑΟΚ Βέροιας εκτός έδρας με μοναδικό στόχο τη νίκη για λόγους γοήτρου. Από την άλλη ο Πανεδεσσαϊκός αγωνίζεται στη Σκύδρα με αντίπαλο τον τοπικό Σκυδραϊκό.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 1o(13-15), 2o(20-33), 3o(33-48), 4o(43-72)
ΑΣ ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ (Αναστασιάδης): Μπίνος, Μπακυρτσής 2, Σιβένας, Τακατζόγλου 11(2), Μπίνος Μ., Γιαννούλτσης 3(1), Μπούζμπας, Τσάμης 17, Στογιάννης, Πέτκος 7(1), Γιάτσος, Θεοδώρου 3.
ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Βάτσης): Αμπάρης 7, Αβραμίδης 10(3), Σαμαρτζίδης 1, Τοπαλίδης 11, Μπεγλόπουλος 11(2), Παπαβραάμ 4, Αθανασιάδης 8, Αλεξανδρόπουλος, Μακρόπουλος 20(2), Τζάτσης. 

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Ad Code