Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στήθηκαν οι πρώτες σκηνές για τους πρόσφυγες στα Γιαννιτσά (φωτο)


Σήμερα το πρωί από δυνάμεις του στρατού στήθηκαν οι πρώτες σκηνές για τους πρόσφυγες - μετανάστες στον χώρο των πρώην Δημοτικών Σφαγείων Γιαννιτσών, που έχει επιλεγεί από την Κυβέρνηση. Οι εργασίες διαμόρφωσης του χώρου συνεχίζονται πυρετωδώς και μέχρι τη Δευτέρα αναμένεται να είναι έτοιμο για να υποδεχθεί τους πρώτους πρόσφυγες.
Δείτε φωτογραφίες :


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 comments:

  1. Ο Καρασμανης ο υποκριτικα φιλευσπλαχνος λεει να φυγετε να πατε αλλου, στον γειτονα. Ουε Ψαρισαιοι υποκριτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καημένα φαναράκια, αντί να μας φυλάνε από τον εχθρό, τα βάζουνε να του στήνουν και σκηνές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ : ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ ΝΑ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 2-3 ΒΟΥ-ΛΕΦΤΑΔΕΣ (ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ), ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΑ ΤΥΧΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΩΡΑΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ "ΙΔΕΕΣ" ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ....ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ-ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ (?)....ΖΟΥΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ -ΑΠΛΩΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΣΕΖ ΛΟΝΓ!!!- ΓΙΑ 2-3 ΜΗΝΕΣ ΜΕ 300-500 ΕΥΡΩ/ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!! ...ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ ΛΕΝΕ (ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΒΕΒΑΙΑ)!!!...ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΡΕ "ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ" ΒΟΥ-ΛΕΦΤΑΔΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σκηνές κάτω απο την υψηλή τάση της ΔΕΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι στρατιώτες και όχι τα φανταρια όπως κάποιος τους αποκάλεσε πρέπει να ειναι στις θέσεις τους
    αλλά πάντα ο στρατος τρέχει στις φωτιες,στις πλημμυρες,στους σεισμούς ολοι οι υπόλοιποι απλοί θεατές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τελικά Σηφάκη τα κατάφερες. Έγινε το κέντρο στα σφαγεία. Τώρα περιμένουμε και το δεύτερο που όπως είπες θα το κάνεις στα Γιαννιτσά. Τώρα θα είναι στις Καπναποθήκες εκεί σαν τα ποντίκια, στις πυριτιδαποθήκες (Ταλαμπά); Πάντως θα θυμάσαι στην από τύχη εκλογή σου έκανες και 2 έργα στην Πέλλα. Η Τζάκρη εξαφανισμένη, ο Καρασμάνης έδωσε την μάχη του για το Φιλιππάκου και τα Άθυρα, φαίνεται όμως ότι εξαντλήθηκαν τα πυρά του και παραδόθηκε. Έλεγα ότι θα είναι ο νικητής της υπόθεσης, τροπαιούχος όμως βγαίνει ο Σηφάκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αξιος ισλαμοπροξενος των γιαννιτσων ο σηφακης, συντροφισες σπευσατε για αλληλεγγυη βραδυνες ωρες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Min anisixite suntrofoi erxete voithia. Shmera oi aggloi sunelavan gia 3h sunexomenh fora ton kuriakidi proerxomenos me ptisi charter apo bukouresti kai mou arese h ataka tou agglou eisagkelea oti molis desmeutoun ta xrimata apo tous logariasmous tha ginoun trofima kai rouxa gia tous prosfiges sta ellinika sunora. Alites! Prodotes!
    Auto pou ksepernaei kata polu ta oria einai h apantish tis trapezis tis roumanias oti oi logariasmoi den mporoun na desmeutoun kathos h agglia einai ipo suzitish EUROPAIKO kratos!! An exeis filous sti masonia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.