Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρουσίαση του βιβλίου ¨Cogito ergo Sum¨ στην Αντιπεριφέρεια Πέλλας


Την 25η Μαρτίου στις 6 το απόγευμα

Μια νέα συγγραφική πρωτοβουλία μεταξύ άλλων από τον συμπολίτη μας Αντώνη Ξυλουργίδη,νομικό και πολιτικό επιστήμονα έρχεται να προστεθεί στα συγγραφικά δεδομένα του Νομού Πέλλας,καθώς μαζί με τον δικηγόρο Αλμπάντη Θανάση επιχειρούν μια διαφορετική προσέγγιση σε ζητήματα της ιστορίας αλλά και της επικαιρότητας. 

To "Cogito ergo Sum" αποτελεί μια διαφορετική πρόταση για κάθε απαιτητικό αναγνώστη καθώς συνδυάζει πολυποίκιλη θεματολογία με άκρως κριτική ματιά,χωρίς να συγχέεται η ανάγκη αντικειμενικής γνώσης και υποκειμενικής θεώρησης κοινωνικών,πολιτικών και οικονομικών ζητημάτων.

Φιλοδοξία των συγγραφέων είναι η δημόσια έκφραση γνώμης και προβληματισμού καθώς κάθε ανάλογη προσπάθεια είναι ευκαιρία διαλόγου και διατύπωσης σταθερών θέσεων για θέματα που απασχόλησαν διαχρονικά τη δημόσια σφαίρα και την κοινωνία. Για την επίτευξη αυτού του σκοπού, κάθε θεματική ενότητα μπορεί να αποτελέσει ξεχωριστό πόλο συζήτησης και προβληματισμού χωρίς να απαιτείται συνολική θεώρηση του περιεχομένου. 

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα δοθούν για την εξυπηρέτηση των τεράστιων αναγκών του Ειδικού Εργαστηρίου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ) Έδεσσας, ένα Επαγγελματικό Σχολείο που απευθύνεται σε ΑΜΕΑ των ευρύτερων περιοχών,Έδεσσας,Σκύδρας και Αριδαίας. 

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως εξής: 
Ώρα προσέλευσης:18:00 Ώρα έναρξης:18:15 
Χαιρετισμοί Παρουσίαση εκδήλωσης: Σοφία Νανούση, νομικός 
Συντονισμός συζήτησης: Μάχη Αβραμοπούλου, εκπαιδευτικός 
Ομιλητές: Λιάνδη Πελαγία, φιλόλογος Σαμαντάς Χρήστος,τ.Λυκειάρχης 2 Ε.Λ Έδεσσας Επιμέλεια εκδήλωσης: Θωμαϊδου Ειρήνη 

Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν με ιδιαίτερη χαρά και προθυμία τρία νέα παιδιά, ταλέντα του ωδείου, η Γεωργία Μπυράκη στο φλάουτο, η Νιόβη Γκέρτζα στο βιολοντσέλο και η Στέλλα Λιολιοπούλου στο βιολί! 
Θα ακολουθήσει συζήτηση.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.