Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Την Κυριακή η μεγάλη παρέλαση αρμάτων και καρναβαλιστών στην Κρ. Βρύση


Μεγάλο ξεφάντωμα για μικρούς και μεγάλους !!!
Ολοκληρώνονται οι προετοιμασίες για το 25ο καρναβάλι της Κρύας Βρύσης που διοργανώνεται από τον Δήμο Πέλλας και τη ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π., σε συνεργασία με τον τοπικό Εμπορικό Σύλλογο. Η κορύφωση των εκδηλώσεων θα γίνει την Κυριακή 13 Μαρτίου, στη 1.00 το μεσημέρι, με την μεγάλη, κεντρική παρέλαση αρμάτων, πληρωμάτων και καρναβαλιστών, στον πεζόδρομο της Κρύας Βρύσης. Για 25η χρονιά η Κρύα Βρύση υποδέχεται τους εκατοντάδες καρναβαλιστές και επισκέπτες που με τη συμμετοχή τους θα δώσουν ένα ισχυρό μήνυμα κεφιού. 
Ψυχή του καρναβαλιού οι δεκάδες μικροί και μεγάλοι κάτοικοι της Κρύας Βρύσης, οι εκατοντάδες επισκέπτες και φίλοι του καρναβαλιού που συμμετέχουν αυθόρμητα στις καρναβαλικές εκδηλώσεις. Χαρακτηριστικά του καρναβαλιού είναι ο αυθορμητισμός, ο αυτοσχεδιασμός, η πηγαία έμπνευση και ο εθελοντισμός. Επίσης, το κέφι, ο χορός, η μουσική και βέβαια οι μεταμφιέσεις δίνουν έναν εντελώς ιδιαίτερο τόνο στην καθημερινότητα της περιοχής και μετατρέπουν αυτές τις μέρες σε μέρες χαράς και διασκέδασης τόσο για τα παιδιά όσο και για τους μεγάλους, που βρίσκουν την ευκαιρία να ξαναγίνουν παιδιά! 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΤΕ ΤΡΕΛΛΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ Μ*Λ*ΚΙΕΣ. ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ Η ΑΓΟΡΑ ΣΤΕΝΑΖΕΙ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΤΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΧΑΒΑ ΣΑΣ. ΔΗΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ- ΔΗΚΕΠΑ ΠΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΣΑΝΤΑΛΙΝΑ ΜΑΝΤΑΛΙΝΑ. ΔΙΚΑΙΟ ΕΧΕΤΕ ΑΦΟΥ ΛΥΣΑΤΕ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΥΤΟΨΥΧΑΓΩΓΗΘΕΙΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΚΟΠΩΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην ερχεσαι πονηρε εσυ!

      Διαγραφή
    2. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΑ. ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΓΕΛΙΕΣΤΕ. ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΑΡΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΡΥΑΒΡΥΣΙΩΤΕΣ ΜΕ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΧΙΟΥΜΟΡ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ 9:42 Π.Μ ΓΙΑΤΙ ΧΑΛΑΣΤΗΚΕΣ; ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΣ;

      Διαγραφή
  2. ΓΙΑΤΙ ΜΑ ΜΗΝ ΓΛΕΝΤΟΥΝ; ΑΥΤΟΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ''ΔΙΚΑΙΟΜΑΤΑ''ΠΕΦΤΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.