Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πρώτη επαφή με τους πρόσφυγες των Γιαννιτσών


Πρώτη μέρα στον καταυλισμό των προσφύγων στα Γιαννιτσά. Πρόσφυγες και μετανάστες εγκαθίστανται σε ένα χώρο ου ακόμη λειτουργεί ως εργοτάξιο. Το χάος προσπαθεί να μπει σε τάξη...
Υπάλληλοι του τμήματος καθαριότητας ερχόμαστε σε πρώτη επαφή με τους πρόσφυγες. Ο Παναγιώτης, ο Βασίλης και ο Λευτέρης είμασταν εκεί. Τοποθετήσαμε με τη βοήθεια προσφύγων κάδους απορριμάτων - Συνεργασία. Τους εξηγήσαμε ότι τα σύνορα είναι κλειστά και η παραμονή τους εδώ ίσως πολύμηνη - Απογοήτευση. Ανταλλάξαμε πάσες με μια ξεφούσκωτη μπάλα Επικοινωνία. 
Οι εργαζόμενοι του Δήμου ειμασταν η πρώτη παρουσία πολιτικής δομής εκεί. Πρέπει να γίνουν πολλά ακόμη και είμαστε αποφασισμένοι να βοηθήσουμε με άξονα την αλληλοκατανόηση.

Λευτέρης Αβραμίδης.
Προεδρος συλλόγου Εργαζομένων δήμου Πέλλας
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comments:

  1. Δεν τους θέλουμε στον τόπο μας .Δεν μας ταιριάζουν.Δεν θέλουμε φανατικούς.Να γυρίσουν στον τόπο που μεγάλωσαν και γεννηθηκαν οι παπούδες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. να τα πεις αυτα κυριε του νομού πέλλας σε αυτούς που ψηφίσαν σύριζα και είναι εαν δεν κανω λάθος στο νομό σας το 52 της εκατό.περαστικά σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δρόμο . Φόρτωμα όλους και πίσω από κει που ήρθαν.. !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απαντήσεις
    1. ΑΜΑ ΠΑΣ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΝΕ ΟΙ ΕΡΜΟΙ.ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΡΩΣ ΠΟΛΕΣ ΚΕΦΑΛΙΕΣ.

      Διαγραφή
  5. δεν σεβονται τιποτα.τα φαγητα τα σαντουιτσ τα γαλατα τα πεταν διπλα στισ σκινεσ τουσ σχεδον αθικτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ποιος είναι ο λεύτερης ρε παιδιά τι δουλειά κάνει με τι ασχολειτε είναι από τα Γιαννιτσά από ότι ξέρω στην καθαριότητά του δήμου πελλας δε υπάρχει λεύτερης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.