Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εκπαιδευτική - ενημερωτική εκδήλωση αγροτών σήμερα στις εγκαταστάσεις ΕΛΓΟ "Δήμητρα" Σκύδρας


Ο ΕΛ.Γ.Ο. «ΔΗΜΗΤΡΑ» Σκύδρας  σε συνεργασία με το Τμήμα Γεωργικών Εφαρμογών & Ανάλυσης Λιπασμάτων Μακεδονίας-Θράκης  τον Δήμο Σκύδρας και τον Δήμο Έδεσσας στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του όσο αφορά την κατάρτιση και ενημέρωση του αγροτικού πληθυσμού θα πραγματοποιήσει εκπαιδευτική-ενημερωτική εκδήλωση  με θέμα: «Ο ρόλος του εδάφους και η αναγκαιότητα των αναλύσεων εδάφους-φύλλων και νερού στην αειφόρο γεωργία».
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του ΕΛ.Γ.Ο. «ΔΗΜΗΤΡΑ» Σκύδρας (2ο χιλ Μαυροβούνι –Έδεσσας) στις 23 Μαρτίου ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00  και  θα αφορά παραγωγούς , γεωπόνους καθώς και όλους τους φορείς   που δραστηριοποιούνται στον αγροτικό χώρο.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα αναπτυχθούν θέματα όπως:                   - η διαχείριση του εδάφους στην αειφόρο γεωργία   
- αναγκαιότητα των εδαφολογικών αναλύσεων ( χρησιμότητα, απαίτηση κα ) 
- φυλλοδιαγνωστική, αναλύσεις νερού και ρύπανση υδάτων από γεωργικές δραστηριότητες.
Μετά το πέρας των ομιλιών θα γίνουν δεκτές παρεμβάσεις και θα εισακουσθούν προβληματισμοί και ερωτήματα των ενδιαφερομένων-συμμετεχόντων.
Για την αρτιότερη διοργάνωση της εκδήλωσης παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα  2381089483  (υπεύθυνοι κ.Σιδηρόπουλος Μιχαήλ, κ.Θεοχαρόπουλος Ιωάννης).
  
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.