Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σκύδρα: Γουρουνοκεφαλές στο στρατόπεδο Δούμτσα Μαργαρίτη


Άγνωστοι προχώρησαν σε μία κίνηση που μόνο ντροπή μπορεί να προκαλέσει, καθώς όπως φαίνεται στη φωτογραφία που δημοσίευσε το kalmopias.blogspot.gr, πέταξαν κεφάλια γουρουνιών μέσα στο εγκαταλελειμμένο στρατόπεδο Δούμτσα Μαργαρίτη στη Σκύδρα.
Αυτό, για να καταστήσουν το χώρο «μολυσμένο» για τους Μουσουλμάνους πρόσφυγες και να μην μπορέσουν να εγκατασταθούν εκεί, αν και εφόσον θα υπήρχε τέτοια περίπτωση το επόμενο χρονικό διάστημα! Σημειώνεται, πως εάν «μολυνθεί» το έδαφος με αίμα χοίρου, οι Μουσουλμάνοι το θεωρούν ακάθαρτο και δεν δέχονται να μείνουν εκεί.
Να σημειωθεί ότι τα κεφάλια δεν βρέθηκαν στο σημείο από τις αρμόδιες αρχές που ερεύνησαν το σημείο.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comments:

  1. Ο Σηφακης ο αριστερος δεν μπορουσε να περπατησει 10 μετρα τον εφερε ο οδηγος του στην πορτα των γραφειων του ΣΥΡΙΖΑ με το αυτοκινητο Κυριακη μεσημερι στον πεζοδρομο των Γιαννιτσων κανοντας σλαλομ αναμεσα σε μαναδες με καροτσακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευτυχως εκτως απο γουρουνια υπαρχουν και ανθρωποι και ειναι πολλοι περισσοτεροι απο αυτα! Φυσικα για τα γουρουνια μπορει να νονοιστω για τα ανθρωπομορφα τερατα οχι. Ντροπη και αισχος για τους μισανθρωπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτές οι εικόνες δεν εκφράζουν ούτε τις αρχές ούτε τους δημοκρατικους πολίτες του δήμου Σκυδρας.
    Εκφράζουν μόνο μισάνθρωπους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΦΑΣΙΣΤΟΪΔΗ ΚΑΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ. ΝΤΡΟΠΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φασιστοειδή έχετε ξεφύγει στον νομό. Δεν θα μας βγάλετε όλους φασίστες. Σας λυπάμαι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καποιοι γενηθηκαν σε σταυλους οχι σε σπιτια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μιλάμε για μουσουλμάνους !!!! Ξυπνάτε !!!!!!!!!!!!!!!! Μουσουλμάνους !!!!!!! Δυστυχώς αυτοί που κουβαλιούνται εδώ δεν είναι μόνο οι Σύριοι, οι οποίοι είναι πολιτισμένοι και με πραγματικό λόγο, αλλά μουσουλμάνοι από 77 χώρες . Ξυπνάτε !!!!!!!!! Ό,τι δεν κατάφεραν οι Τούρκοι 500 χρόνια θέλουν να το καταφέρουν οι συριζαίοι μέσα σε 1 χρόνο. Εξισλαμισμός της Ελλάδας. Ξυπνάτε !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.