Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τέλος εποχής για Κώστα Παπαδόπουλο (Τσάος)


Ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής κρεμάει τα παπούτσια μετά από τον σοβαρό τραυματισμό που είχε στον τελευταίο του αγώνα. Ολική ρήξη συνδέσμου και κόπηκε ο Αχίλλειος τένοντας.
Ο λόγος για τον 36χρονο πλέον Κώστα Παπαδόπουλο, από τους κορυφαίους επιθετικούς του Νομού Πέλλης, δεινό σκόρερ εδώ και πολλά χρόνια τώρα έχοντας αναδειχθεί πολλές φορές πρώτος σκόρερ στην κατηγορία που αγωνιζόταν. 
Η ποδοσφαιρική του πορεία ξεκίνησε το 1993 από την ομάδα της Νίκης Αξού, συνέχισε στην ΔΟΞΑ Μανδάλου, στους Μαύρους Αετούς Παραλίμνης, επέστρεψε στην Αξό, στην  συνέχεια ξεχώρισε ιδιαίτερα με την φανέλα του Μ.Αλ. Εσωβάλτων, μετακόμισε στον Μ.Αλ. Ν.Πέλλας και η αυλαία πέφτει εκεί απ' όπου ξεκίνησε στην ομάδα της Νίκης Αξού.

Ο έμπειρος παίκτης κλείνει την ποδοσφαιρική του καριέρα μ'ένα ιδιαίτερα συγκινητικό μήνυμα:
''Μετά τον σοβαρό τραυματισμό μου στον τελευταίο αγώνα με την ομάδα μου πριν 10 μέρες (ΝΙΚΗ ΑΞΟΥ-ΠΑΟΚ ΔΑΜΙΑΝΟΥ) πήρα την δύσκολη απόφαση για μένα να σταματήσω το ποδόσφαιρο. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που συνεργαστήκαμε από το 1993 μέχρι και σήμερα, προπονητές-ποδοσφαιριστές-παράγοντες. Τέλος εύχομαι υγεία σε όλους τους ποδοσφαιριστές και στις οικογένειες τους.''
Eπιμέλεια: Χαρά Ματεντζόγλου
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. μόνο τοπικό έχει παίξει ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεγαλος παικτης, απο τους καλυτερους επιθετικους στο νομο πελλας χρονια τωρα! Το οτι δεν επαιξε σε μεγαλυτερες κατηγοριες ηταν απλα απο συμπτωση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σιδερενιος Κωστα, απο τους κορυφαιους σκορερ που περασαν, αλλα και με ηθος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτος βλέπεις δεν ειχε μάνατζερ μπάρμπα και λεφτα για τα λαμόγια που σε βαζουν στα σαλόνια 9:48!αυτός έπαιζε για την ομάδα του και για εκείνους που τον έβλεπαν!!θα μου πεις οι περισσότεροι το κάνουν...απλα ο Παπ..ηταν εξαιρετικός φίλοι μου!Σιδερενιος φιλε...θα το περάσεις κ αυτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Πάπ όπως όλοι έτσι τον γνωρίζετε. ..δεν ήταν απλά ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστης είναι πολλά παραπάνω! Μπορούσε να πάει πολύ ψηλότερα αλλά αυτό είναι κάτι άλλο. Η "μπαλα" είναι η ζωή του και τόσα χρόνια δεν έπαιζε απλά ποδόσφαιρο ή χάριζε ένα υπέροχο θέαμα. ...έμαθε σε πολλούς τι είναι το ποδόσφαιρο, τι είναι η αγάπη γιαυτό η θέληση και πάνω από όλα τι είναι να παίζεις με την ψυχή σου ! Χαίρομαι που είναι άξιος σεβασμού όλων σας και το ενδιαφέρον που δείχνατε και δείχνετε για το πρόσωπο του! Χαίρομαι που έχω την τιμή αυτόν ... τον Παπ να τον έχω αδερφό μου! Χαίρομαι για την εκτίμηση όλων! Λυπάμαι που δεν θα μπορέσουμε να τον δούμε ξανά στον αγωνιστικό χώρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. terastios paixtis kai para poly kalo paidi! "PAP MAZI SOU EMEIS H OPADOI SOY"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.