Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Χαρά Ματεντζόγλου: "Αναγνώριση ή...αγανάκτηση;"


Δυστυχώς για μια ακόμη φορά είμαι στη δυσάρεστη θέση να ''καταγγείλω'' το περιστατικό που περίμενα ότι θα αντιμετώπιζα μετά την ''προειδοποίηση'' που έλαβα από τον αρχιδιαιτητή του ΣΔ Πέλλας ότι πρέπει να επιδεικνύουμε την ταυτότητα των ΜΜΕ, τα οποία αντιπροσωπεύουμε για να μπορούμε να κάνουμε τη δουλειά μας εντός αγωνιστικού χώρου. 

Στο παιχνίδι της Κυριακής που παρακολούθησα στο γήπεδο του Παλαιφύτου, το οποίο σημειωτέον είναι και το χωριό μου και μάλιστα από την ομάδα του ΑΡΗ Παλαιφύτου ξεκίνησα να αθλητικογραφώ μου ζητήθηκε η ταυτότητα από τον διαιτητή του αγώνα για να κάνω το ρεπορτάζ του αγώνα, μετά από εντολές άνωθεν. Το γεγονός ότι το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο πάσχει σε πολλά σημεία και ακόμη και στο ρεπορτάζ που αν δεν υπήρχαμε 4-5 άτομα που ασχολούμαστε και εγώ ειδικά που το κάνω αφιλοκερδώς, την ίδια ώρα μάλιστα που κάποιοι βγάζουν το μεροκάματο τους σαν παρατηρητές αγώνων και διαιτησίας, το οποίο βγαίνει από τις τσέπες των παραγόντων, δεν απασχολεί κανέναν;; 

Για αρκετά χρόνια ήμουν γνωστή και δεν χρειαζόταν ούτε ταυτότητα, ούτε κάτι άλλο για να την είσοδο μου στα γήπεδα και ξαφνικά επειδή έκανα κριτική για γεγονότα που είδε όλος ο κόσμος έγινα η ΑΓΝΩΣΤΗ που από το πουθενά εμφανίστηκα στα γήπεδα;;;

Όποιος δεν αντέχει την κριτική και θέλει να χειραγωγεί την ενημέρωση του φίλαθλου κόσμου να πάει στο σπίτι του καλύτερα. Και κλείνοντας κύριοι της ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ να ρωτήσω για μια ακόμη φορά με ποια ιδιότητα ο πρόεδρος της πειθαρχικής επιτροπής ΠΕΛΛΑΣ κάθεται στον πάγκο της ομάδος του χωριού του (το πιο εύκολο είναι να αποδειχτεί με μια φωτο του που συνοδεύει την αποστολή και κάθεται στον πάγκο) και γιατί το επιτρέπουν αυτό οι διαιτητές αφού θέλετε όλα να τα κάνετε κατά γράμμα όπως έχουν οι κανονισμοί;; Αυτό είναι νόμιμο;; Aποδεκτο;;

Ως εδώ και μη παρέκει..το ποδόσφαιρο της Πέλλας δεν αξίζει να είναι στον πάτο επειδή το θέλουν κάποιοι για να ικανοποιήσουν τις προσωπικές τους φιλοδοξίες και μόνο αυτές.

Με εκτίμηση για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο 
ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 comments:

  1. είσαι λάθος πρέπει να επιδεικνύεται ταυτότητα ΜΜΕ έχει δίκιο ο διαιτητής..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. kai si vre xara mipos to xis parakani? gia to theathine ise.dld prepi na ise mesa ston agonistiko xwro gia na kalipsis to reportz? apo tin kerkida de mporis? alla malon thelis na kerdizis esi tis entuposis k oxi oti to kanis gia alous logous..apantise mou? apo tin kerkida den mporis?

      Διαγραφή
    2. Ή ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ, ΕΑΣ ΚΑΘΙΣΕΙ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΗΣ,Η ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ.

      Διαγραφή
  2. Μία απλή δημοσιογράφος είσαι. Το γεγονός πως έχει φτιάξει κάποιο όνομα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο Πέλλας, δε σημαίνει πως θα ανερούνται κάποια πράγματα για εσένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαρα συνεχισε να τους ξεφτυλιζεις, το μονο που μπορουν να κανουν ειναι να κρυβονται πισω απο ανωνυμα σχολια. Τα ξεφτιλικια τους δεν τα βλεπουν μιλανε κιολας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπραβο χαρα αν κ γυναικα κ τι γυναικα εχεις απιδια κ καλα τα χωνεις σε καποιους που ο θεος τα μπερδεψε λιγακι κ τους εδωσε λιλι αντι για κατι αλλο τους παλιοξεφτιλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΧΑΡΑ.Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ.ΚΑΙ ΑΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΑΙΦΥΤΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΛΟΓΩ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ.ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΩ ΟΛΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗΣ ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΦΡΑΣΤΩ ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ.ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ ΚΑΙ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ (ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΤΗΝ ΒΓΑΛΑΝ ΕΞΩ)ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΤΗΝ ΒΓΑΛΑΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΠΑΛΑΙΦΥΤΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΡΙΣΤΕΣ ΝΑ ΠΕΞΟΥΝ .ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΝΕ ΜΕΝ ΕΙΧΕ ΔΙΚΑΙΟ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΗΤΑΝ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΙΚΝΥΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΚ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΠΑΛΑΙΦΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΣΩΜΑ ΜΙΑ ΨΥΧΗ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ.ΤΕΛΟΣ ΘΕΛΩ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ ΣΟΒΑΡΑ Π.Χ ΣΦΑΓΗ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΑΓΙΟΝΕΡΙ.ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.