Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

To Λύκειο Ελληνίδων Γιαννιτσών στα Ιωάννινα (φωτο)


Μία ξεχωριστή εκδρομή πραγματοποίησε το Λύκειον των Ελληνίδων Γιαννιτσών την Κυριακή 20 Μαρτίου 2016 στην όμορφη πόλη των Ιωαννίνων.
Η εκδρομή ξεκίνησε με επίσκεψη στο Μουσείο Ελληνικής Ιστορίας  - Παύλος Βρέλλης – Κέρινα Ομοιώματα ενώ στη συνέχεια, τα μέλη και οι φίλοι επισκέφτηκαν το Λύκειο των Ελληνίδων Ιωαννίνων, το οποίο στεγάζεται σε ένα πανέμορφο αναπαλαιωμένο κτίριο.
Οι ευγενέστατες κυρίες του Λυκείου των Ελληνίδων Ιωαννίνων, ύστερα από την άψογη ξενάγησή τους, προσέφεραν διάφορα εδέσματα στους εκδρομείς του Λυκείου των Ελληνίδων των Γιαννιτσών και τράβηξαν φωτογραφίες με τα αναμνηστικά που αντάλλαξαν. 

Γευμάτισαν σε γραφική ταβέρνα στη λίμνη της πόλης και μετά τον απογευματινό καφέ ανανεωμένοι επέστρεψαν στην πόλη των Γιαννιτσών, νωρίς το βράδυ. 
Τα μέλη του Δ.Σ. θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τους φίλους και τα μέλη του Λ.Ε.Γ. που τους στηρίζουν σε όλες τις δράσεις τους και επιφυλάσσονται σε νέες και ακόμα καλύτερες δραστηριότητες.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ . ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΩ ΣΤΟ ΑΜΕΙΩΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΖΗΛΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ. ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΠΕΛΛΑ" ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΙ. ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΜΝΗΝΟ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ. ΜΑΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ Κ.ΚΑΤΣΑΦΥΛΟΥΔΗ ΤΟΝ ΧΟΡΟΔΙΔΑΣΚΑΛΟ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ Κ. ΚΑΠΠΑ ΘΑΝΑΣΗ (ΛΥΚΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.