Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έδεσσα: Τροχαίο ατύχημα με έξι τραυματίες (φωτο)


Μεσημβρινές ώρες σήμερα στο 2ο χλμ Έδεσσας - Θεσ/νίκης (διασταύρωση Φλαμουριάς) σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα με έξι συνολικά τραυματίες. 
Ειδικότερα αυτοκίνητο που οδηγούσε 76 χρονος και επέβαιναν σ' αυτό άλλα δύο άτομα ηλικίας 80 και 76 ετών συγκρούσθηκε με αυτοκίνητο που επέβαιναν τρεις γυναίκες ηλικίας 31, 40 και 37 χρονών αντίστοιχα. 

Μεταφέρθηκαν όλοι και νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Έδεσσας, ενώ τις συνθήκες του τροχαίου ατυχήματος ερευνά το Τμήμα Τροχαίας Έδεσσας.  

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο του ατυχήματος:
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Το προβλημα ειναι οτι δεν φαινεται η γραμμη και δεν ξερει ο οδηγος που να σταματησει για να στριψει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το πρόβλημα είναι σε τέτοιες ηλικίες δεν πρέπει να οδηγούν οι άνθρωποι....τα αντανακλαστικά δεν λειτουργούν όπως παλιά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ.
      ΟΙ ΝΕΑΡΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
      ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ Ο 9:49
      ΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΑΥΡΑ ΧΑΛΙΑ , ΧΩΡΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ Κ.Λ.Π
      ΠΡΩΤΑ ΕΧΕΙΣ ΑΨΟΓΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΟΙΤΑΣ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ

      Διαγραφή
    2. μαλλον ειναι λιγο στο δικο σου το μυαλο το προβλημα...... αν το βλεπεις στατιστικά δες ποσοι ειναι οι οδηγοι σε ηλικια 30-35 και ποσοι 75-80.......!!!!! και δες σε ενα ιδιο όχημα τη τιμη βγαζει μια ασφαλιστική για ενα οδηγο ΝΕΑΡΗΣ ηλικιας και ποσο σε ενα οδηγο πανω απο 65...... (καλα ουτε συζήτηση για 76) και ελα να τα ξαναπουμαι......!!!!!!! το οδικο δικτυο ειναι μια χαρα στο συγκεκριμένο σημειο...... απλα βγηκε ο χαρος παγανια........... οι κο......ες θα σκοτωναν τα παιδια και σου φταιει ο δρομος......

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.