Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κέντρο προσφύγων στα Γιαννιτσά: Άλλοι φεύγουν και άλλοι έρχονται…


Όπως είναι γνωστό σήμερα μετά τα μεσάνυχτα 16 λεωφορεία με μετανάστες – πρόσφυγες εγκαταστάθηκαν στο κέντρο φιλοξενίας (πρώην δημοτικά σφαγεία Γιαννιτσών). Το απόγευμα άλλα 4 λεωφορεία με πρόσφυγες  έφθασαν στα Γιαννιτσά, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό στους 1.000 περίπου. Από αυτούς πάνω από 100 άτομα εγκατέλειψαν  τον χώρο φιλοξενίας, αναζητώντας πιθανώς την Ειδομένη, που ακόμα ελπίζουν ότι κάποια στιγμή μπορεί να ανοίξει και επιβιβάσθηκαν σε λεωφορεία της γραμμής Γιαννιτσών – Θεσ/νίκης .  

Υπεράνθρωπες προσπάθειες καταβάλει ο στρατός για να διαμορφώσει στοιχειωδώς τον χώρο που μερικώς ηλεκτροδοτήθηκε και αναμένεται επίσης η σύνδεση παροχής νερού τo επόμενο διάστημα.   

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Σύντομα και στην Έδεσσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φέροντας μετανάστες στο νομό μας, ο Σύριζα όποτε κι αν γίνουν εκλογές δεν θα πιάσει ούτε 5 %. Αυτό είναι το δευτερεύον.Το κυριότερο είναι ότι οι βουλευτές του θα δίνουν εξηγήσεις για μια ζωη.Α ρε Μυτιληνιέ Γιαννακη ,μας κατεστρεψες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλως να ερθουν να μπορουμε να βοηθησουμε απο κοντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. στο σπίτι του είναι ρε ο δήμος ένα μεγάλο σπίτι μια κοινωνία άσχετα αν οι 5 δεν θέλουν οι ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ θέλουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.