Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πρόσληψη ανειδίκευτου προσωπικού στον ΥΗΣ Άγρα Πέλλας


Σύμφωνα με την παρ 2 του άρθρου 29 του Ν.3229/2004, η ΔΕΗ Α.Ε. ανακοινώνει την πρόσληψη έκτακτου προσωπικού (εργάτες), για απασχόληση που δε θα υπερβαίνει κατ’ άτομο τα 60 ημερομίσθια σε δωδεκάμηνο χρονικό διάστημα συνολικού αριθμού τριών ( 3 ) ατόμων για κάλυψη εποχιακών και πρόσκαιρων αναγκών του ΥΗΣ Άγρα, με κύρια απασχόληση την συντήρηση αναχωμάτων (χειρωνακτική εργασία με σκαπτικά εργαλεία).
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν υποψηφιότητα συμπληρώνοντας την Αίτηση-Υπεύθυνη Δήλωση στην υπηρεσιακή μονάδα του ΥΗΣ Άγρα (Γραμματεία, τηλέφωνο 23810-26174) από Τρίτη 08 Μαρτίου 2016 μέχρι Τρίτη 15 Μαρτίου 2016 και ώρα 14:00).

Κατά την διαδικασία επιλογής και πέραν της καταλληλότητας του κάθε υποψηφίου για την συγκεκριμένη εργασία, θα λαμβάνονται υπ όψη ενδεικτικά και ΟΧΙ περιοριστικά, κριτήρια όπως : 
-Εντοπιότητα
 -Ανεργία και χρονικό διάστημα αυτής 
-Στοιχεία οικογενειακής κατάστασης
-Στοιχεία κοινωνικής κατάστασης 
-Προηγούμενη εμπειρία στη ΔΕΗ εντός 3 χρόνων.
Η επιλογή θα γίνει από επιτροπή της Επιχείρησης. Εφιστούμε την προσοχή στους συμμετέχοντες ότι οι προλήψεις αφορούν ανειδίκευτους εργάτες και όχι άλλης ειδικότητας. Η επαναπρόσληψη των ατόμων αποκλείεται πριν παρέλθουν 12 μήνες απ τη λήξη προηγούμενης απασχόλησης.
 Για την ΔΕΗ Α.Ε.
Ι. Κρουσταλλακίδης
Αναπλ. Διευθυντής ΥΗΣ ΑΓΡΑ










Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Αντε ρε τα γατακια τους ιδιους και τους ιδιους περνουνε....ειδηκα ενας απτον αγρα ριζες εχει βγαλει εκει....λες και μονιμος ειναι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.