Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έδεσσα: Ανοιχτή εκδήλωση-συζήτηση για το προσφυγικό από τη Δημοτική Κίνηση "Φυσάει Κόντρα"



Η Δημοτική Κίνηση «ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ», διοργανώνεί τη Δευτέρα   4 Απριλίου 2016,   στις 7μ.μ στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Έδεσσας   ανοιχτή εκδήλωση-συζήτηση με θέμα:  «ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ»
Εισηγητής: ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Επικ. Καθ. Τμ. Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Α.Π.Θ
Παρεμβαίνουν στην εκδήλωση – συζήτηση: Εκπρόσωπος της Πρωτοβουλίας Γυναικών σε Δράση Έδεσσας και ο Δημοτικός Σύμβουλος Δημητριάδης Βασίλης, εκπρόσωπος της Δημοτικής Κίνησης «Φυσάει Κόντρα». 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ, ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΦΤΩΧΕΙΑ, ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ, ΝΕΟΙ ΦΟΡΙ ΚΑΙ ΧΑΡΑΤΣΙΑ, ΚΑΙ Ο ΞΥΡΙΖΑ ( ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ) ........ΞΥΡΙΖΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΟΙΧΤΟΙ.......ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βλέποντας την αφίσα θα ήθελα να πω μερικά πράγμαρα.

    Δεν είναι δυνατόν να βάζουν στο ίδιο κάδρο και να προσπαθούν να ταυτίσουν 3 διαφορετικές καταστάσεις και γεγονότα ειδικά όταν δυο από αυτά αφορούν καταστροφικές στιγμές του Ελληνισμού.
    Τι σχέση έχει η Μικρασιατική καταστροφή και αφανισμός του Ελληνισμού της Μ. Ασίας καθώς και η τουρκική εισβολή και κατάληψη του 40% της Κύπρου με τους εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες που κατακλύζουν την Ελλάδα;
    Στην 1η περίπτωση Έλληνες που χιλιάδες χρόνια πριν ιδρύσαν τις αποικίες γύρω από το Αιγαίο, στον Ε. Πόντο και γενικά σε όλη τη Μεσόγειο όπου δημιούργησαν πολιτισμό και άκμασαν αναγκαστήκαν μετά από σφαγές και καταστροφές των Τούρκων, σημερινών υποστηρικτών του ISIS κατά γενική παραδοχή, να εγκαταλείψουν την γη τους και να πάνε πού;
    Στην μητέρα και ομόθρησκη στη τελική ανάλυση πατρίδα και όχι σε ένα αλλόθρησκο ξένο τόπο.
    Στη 2η περίπτωση της Κύπρου Έλληνες της Κύπρου δέχθηκαν την εισβολή των συμμάχων Τούρκων με αποτέλεσμα να γίνουν πρόσφυγες στο ίδιο τους το νησί.
    Και τέλος ερχόμενοι στο σήμερα βλέπουμε λαθρό που μέσω Τουρκίας, να μην μιλήσουμε για διευκόλυνση ή προτροπή της ίδιας, να κατακλύζουν την Ελλάδα με το πρόσχημα ότι θέλουν να βρεθούν στην Κ. Ευρώπη και από ότι δείχνουν τα γεγονότα να εγκαθίστανται μόνιμα στην Ελλάδα και να μην προτιμάνε μια άλλη γειτονική με τη δική τους χώρα που στο κάτω κάτω έχουν και περισσότερες αν όχι ίδιες πολιτισμικές και θρησκευτικές ομοιότητες.
    Τυχαίο;

    Έρχομαι λοιπόν και αναρωτιέμαι.
    Ανιστόρητοι ή προπαγανδιστές οι δημιουργοί της αφίσας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.