Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έδεσσα: Το αποκριάτικο Πάρτι ξεκίνησε στο "RIVER BAR" (φωτο)


Σ’ ένα από τα ομορφότερα σημεία της πόλης στους «Μικρούς Καταρράκτες» το συγκρότημα “ΚΑΡΑΝΟΣ” άνοιξε την αυλαία των αποκριάτικων εκδηλώσεων στην Έδεσσα.
Το “RIVER BAR” υποδέχθηκε, με τα απαραίτητα εδέσματα της Τσικνοπέμπτης και όχι μόνο, τον Ιάσωνα Γερεμτζέ και την 35μελή παρέα του. Οι κάισσες, τα ρεπίκια, τα ντόμπρα και τα φούντου του συγκροτήματος μας παρέσυραν να λικνιστούμε στους ρυθμούς της samba reggae και samba afro. 
Οι «δράστες» επί τω έργω:



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

21 comments:

  1. αυτοί νομίζουν οτι αρέσουν στο κόσμο ; ένας απαίσιος ήχος 100 % ξενόφερτο και κιτς άσε που στις πρόβες που κάνουν ενοχλούν μια ολόκληρη γειτονιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν πάτε κάνα ταξίδι προς Αφρική να βρείτε υποστηρικτές και οπαδούς. Εδώ πέρα βαρεθήκαμε κάθε χρόνο αυτή τη μονότονη βαβούρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνώ απόλυτα με τους προλαλήσαντες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο στα παιδιά! Να είναι σίγουροι στους περισσότερους αρέσει αυτό που κανουν. Βέβαια υπάρχουν και οι εξεραισεις που δεν κάνουν / συμμετέχουν σε κάτι παρόμοιο απλά αφήνουν τη χολή τους σε σχόλια ανώνυμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι χολή κοπέλα μου τους έχεις ακούσει όταν κάνουν πρόβα όλη η περιοχή με χάπια είναι

      Διαγραφή
  5. Το να μη σ' αρέσει κάποιο είδος μουσικής που αρέσει σε μένα είναι απόλυτα θεμιτό και σεβαστό.
    Να με υποχρεώσεις όμως να σε ακολουθήσω στην κατάθλιψή σου, όχι.
    Ευχαριστώ δεν θα πάρω.
    Εκτός και είσαι κάποιος από αυτούς που επιδιώκουν με κάθε τρόπο και μέσον να μου πάρουν το χαμόγελο από τα χείλη και το δικαίωμά μου στη ψυχαγωγία.
    Εκτός αν είσαι και συ κάποιος από αυτούς.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συγχαρητήρια στα παιδιά !!! Δεν ενοχλούν κανέναν... ίσα ίσα, δίνουν ζωή και χαρά όπου και να συμμετέχουν !!! Συγχαρητήρια και πάλι και ελπίζω να συνεχίσουν έτσι δυναμικά για πολύ καιρό !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το δεν ενοχλούν κανένα δεν το ξέρεις πάνε να δεις που κάνουν πρόβες ρώτα την γειτονιά και μετά πάρε θέση ....μην πεταγόμαστε για κάτι έτσι αν δεν ξέρουμε

      Διαγραφή
    2. Νομίζω εκτός πόλεως κάνουν πρόβα. Ποιόν ενοχλούν; Το δάσος;

      Διαγραφή
    3. Ποια γειτονιά.στο φοε γίνονται οι πρόβες.και σε ώρες που δεν είναι κοινής ησυχίας. Όποιος ενοχλείται να έρθει να βρούμε μια λύση από κοινού και φυσικά επώνυμα.

      Διαγραφή
    4. για τράβα στην περιοχή του 6 δημοτικού και μετά ξανά γράψε εκεί κάθομαι και τα σαββατοκύριακα που βαράνε δεν παλεύετε όντως οι ωρες δεν ειναι μεσημεριανές είναι απόγευμα αλλά πίστεψε με είναι πάρα πολύ ενοχλητικό

      Διαγραφή
    5. 6ο δημοτικό, ΦΟΕ , και Σαββατοκύριακα δεν κολλάνε για την συγκεκριμένη ομάδα... Για ψάξε λίγο περισσότερο.....

      Διαγραφή
  7. Οι "προλαλήσαντες" φαντάζομαι πως ακούνε Μόνο Ελληνική παραδοσιακή μουσική και φυσικά ένα μικρό κομμάτι αυτής..τα υπόλοιπα 2345.. είδη μουσικης απορρίπτονται καταδικαζονται δια απαγχωνισμού μη σου πω και διαγράφονται απο το χαρτη! παιδιά ανοίξτε τα αυτία σας, τα μυαλά σας και ταξιδέψτε λίγο! Τα αφρικάνικα ζουλού ταιριάζουν με το καρναβάλι, ξενοφερτα μεν αλλα και το καρναβάλι ξενόφερτο εθυμο ε??? (Ετσι όπως παρουσιάζεται στην Ελλάδα του σήμερα τουλάχιστον.ξέρεις μπορείτε να σκεφτείτε κάτι Ελληνικό παραδοσιακό γ το επόμενο καρναβάλι αντι να γιουχάρετε καντε κατι πιο δημιουργικό.υπόσχομαι να συμμετέχω σαν λατρης του παραδοσιακού και ό,τι αυτο εμπεριεχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο καθένας ακούει την μουσική που του αρέσει σπίτι του. Αυτοί βγαίνουν και έξω και είναι για τα καρναβάλια και μόνο.Σε άλλες εκδηλώσεις της πόλης, την εκπροσωπούν και είναι μια μονότονη Βαβούρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πίστεψέ με, όπου συμμετέχουν, καλεσμένοι είναι. Τους ζητάνε. Άρα..

      Διαγραφή
  9. ασχολούμαι με την μουσική με πολλά είδη ,αυτό το πράγμα δεν είναι μουσική φασαρία φασιστικού επιπέδου είναι οι δάδες τους λείπουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οποιαδήποτε έχει τόσο σοβαρό πρόβλημα, καλό είναι να το λέει επώνυμα για να λύνετε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εγώ πάλι προτείνω να βάλουν στο ρεπερτόριο τους και κανενα κλαρίνο για να αρέσουν και στον κόσμο της Έδεσσας που γλενταει μόνο σε γάμους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Έτσι είναι όπως τα λένε!!Υπάρχει πλέον πρόβλημα λόγο τις φασαρίας που κάνει η εν λόγο μουσική ομάδα. Ήδη λόγο της φασαριας αρκετός πληθυσμός από λαγούς έφυγε από το 606 καιεκανε μετεγκατάσταση στον λογγο με αποτέλεσμα να μας καταστρέφουν τις καλλιέργειες!!χελώνες έχουν αποχτήσει ψυχολογικά προβλήματα λόγο ότι κλείνονται στο καβούκι τους μη μπορώντας να αντιδράσουν αλλιώς!! Τα σκιουρακια παράτησαν Το ραικο και χτυπιούνται στους ρυθμούς τις σάμπα κάνοντας άσεμνες χειρονομίες σε περαστικούς που πάνε για τρέξιμο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έχεις πλάκα...ωραίος!

      Διαγραφή
    2. Έτσι !!!! Ειδικά τα σκιουράκια, έχουν αποθρασυνθεί πολύ, Ντροπή !!!! Λευτεριά στο ΦΟΕ και στο 606 !!!!

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.