Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΑΟΚ Γουμένισσας - ΑΓΕ Πιερίας 57-49


Για ένα ακόμα παιχνίδι,ο ΑΟΚ Γουμένισσας κατάφερε να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα,το οποίο τον οδηγεί και μαθηματικά στην εξασφάλιση του δεύτερου εισιτηρίου για την άνοδο στο πρωτάθλημα της Α ΕΚΑΣΚΕΜ! 

Παρών στις κερκίδες για να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας μας ήταν η Εβίνα Μάλτση,αρχηγός της Εθνικής ομάδας Μπάσκετ!
Σε ένα παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις,οι γηπεδούχοι μπήκαν νωθρά στον αγωνιστικό χώρο και έμειναν στο -3 στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου (12-15). 

Σε παρόμοιο ρυθμό κινήθηκε το παιχνίδι και στο δεύτερο δεκάλεπτο αφού η ομάδα μας βελτιώθηκε σημαντικά,αλλά οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν 4 τρίποντα με το ημίχρονο να τους βρίσκει στο +2 (29-31).

Το παιχνίδι κρίθηκε στο τρίτο δεκάλεπτο, με την ομάδα μας να παίρνει την σκυτάλη στα τρίποντα από τους φιλοξενούμενους αφού πέτυχε 4 τρίποντα ενώ παράλληλα βελτίωσε παρα πολύ την άμυνα της και περιόρισε την Πιερία σε μόλις 6 πόντους σε αυτό το διάστημα(45-37). 
Στο τέταρτο δεκάλεπτο η ομάδα μας πέτυχε νωρίς ακόμα δύο τρίποντα και ο υπόλοιπος χρόνος ήταν διαδικαστικού 
χαρακτήρα και κακής ποιότητας,με αποτέλεσμα ο πίνακας να γράψει το τελικό 57-49.

Η χρονιά κρίθηκε άκρως επιτυχημένη για την ομάδα μας αφού με ρεκόρ 17-2 και με μόλις ένα αγώνα να απομένει-εντός έδρας με ΠΑΟΚ Αλμωπίας την επόμενη εβδομάδα- εξασφάλισε και τυπικά την άνοδο.

Διαιτητές: Εκιζόγλου, Θεοδωρίδης 
Δεκάλεπτα: 12-15,29-31,45-37,57-49

ΑΟΚ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ( Παμπουχίδης): Σανίδας 4(1), Τάσιος 5, Τάτσης Δ. , Τάτσης Β. ,Τζάκος, Γέγας 5(1) , Μπέλτσης 12, Κουσιδώνης 6(1),Σαμαράς, Τζιτζίδης 6(2), Γιάκος 8, Γερακάρτσης 11(3)
Σας περιμένουμε την επόμενη εβδομάδα( 23/4) στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς απέναντι στον ΠΑΟΚ Αλμωπίας για να κλείσουμε την επιτυχημένη χρονιά με μία ακόμα νίκη!
Γ.Γ.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.