Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ενημερωτική εκδήλωση θεμάτων κτηματολογίου για Μηχανικούς


Το Σάββατο 23 Απριλίου πραγματοποιήθηκε ενημερωτική εκδήλωση για μηχανικούς σχετικά με τις δηλώσεις κτηματολογίου των περιοχών δήμου Πέλλας και Σκύδρας. Εκ μέρους της αναδόχου κοινοπραξίας του κτηματολογίου παρευρέθηκαν ως εισηγητές οι εξαίρετοι επιστήμονες κύριος Γεώργιος Τσίτος και κύριος Καραθάνος, τους οποίους και ιδιαίτερα ευχαριστούμε.

Κατά την πολύωρη εκδήλωση αναλύθηκαν, από τον τεχνικό και νομικό υπεύθυνο της αναδόχου κοινοπραξίας του κτηματολογίου, τεχνικές λεπτομέρειες αλλά και ιδιάζουσες περιπτώσεις. Παρουσιάστηκε η ανοικτή εφαρμογή εντοπισμού η οποία αποτελεί μια φιλόδοξη πρωτοβουλία-πρότυπο για το κτηματολόγιο σε εθνικό επίπεδο. Ακολούθησε διάλογος όπου επισημάνθηκαν τα ειδικότερα προβλήματα που αφορούν τις υπό κτηματογράφηση περιοχές. 
Διαπιστώθηκε ότι η συνεργασία των μηχανικών της περιοχής με τους ανθρώπους του κτηματολογίου κρίνεται απαραίτητη, ωφελεί και τις δύο πλευρές και τελικά εξυπηρετεί τους πολίτες.  

Οι ιδιοκτήτες ακινήτων γνωρίζουν ότι οι διπλ. μηχανικοί κατ’επάγγελμα ασχολούμενοι με την διαχείριση και αξιοποίηση ακινήτων και κτισμάτων είναι οι καταλληλότεροι για την διαχείριση των θεμάτων του κτηματολογίου με άξονες την υπεράσπιση της νομιμότητας και των συμφερόντων των πολιτών.

Για το ΤΕΕ Ν.Πέλλας
Ο Πρόεδρος

Ελευθέριος Αβραμίδης
MSc Πολιτικός Μηχανικός
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΥΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ.
    ΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ.
    ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ:
    ΟΙ ΕΡΗΜΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΙ ΓΙΑ ΑΡΜΕΓΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΝΑΦΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ Η΄ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ.
    ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.