Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Προπηλάκισαν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στο Πολύκαστρο (βίντεο)


Τον Θόδωρο Παραστατίδη, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στο Κιλκίς προπηλάκισαν κάτοικοι της περιοχής σε συγκέντρωση για το προσφυγικό στο Πολύκαστρο.

Η συγκέντρωση οργανώθηκε από την Πατριωτική Κίνηση Πολιτών Παιονίας, το βράδυ της Κυριακής 10 Απριλίου και σ' αυτήν προσκλήθηκαν οι τρεις βουλευτές του νομού και ο δήμαρχος Παιονίας.

Οι παρευρισκόμενοι δεν άφησαν τον Θοδωρή Παραστατίδη να μιλήσει, αποδοκιμάζοντάς τον, ενώ χρειάστηκε η παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων ώστε να απομακρυνθεί από τη συγκέντρωση ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην συγκέντρωση από την άλλη, απευθύνθηκαν χωρίς προβλήματα τόσο ο βουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Γεωργαντάς όσο και ο Χρήστος Χατζησάββας από τη Χρυσή Αυγή.

Όπως όμως κατήγγειλε, ο ίδιος ο κ. Παραστατίδης, οι άνθρωποι που φώναζαν δεν ήταν παρά μέλη της Χρυσής Αυγής για αυτό και ο ίδιος αποχώρησε.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.