Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιορτή ποδοσφαίρου - Αγώνας ζωής στην Έδεσσα (φωτο)


H Eλπίδα Έδεσσας σκόρπισε ελπίδα

Μεγάλες στιγμές ζήσαμε στο Δημοτικό Στάδιο Έδεσσας το απόγευμα της Δευτέρας όπου ο πρόεδρος της Ελπίδας Έδεσσας Λεωνίδας Τούσιας οργάνωσε με προσωπικές του ενέργειες μια πραγματική γιορτή ποδοσφαίρου. 

Σε συνεργασία με τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Έδεσσας και Περιχώρων προσκάλεσαν τους παλαίμαχους παίκτες του ΠΣΑΠ που έπαιξαν και στην ομάδα του Euro 2004 σε έναν φιλανθρωπικό αγώνα όπου τα έσοδα θα διατεθούν στον Σύλλογο για την βοήθεια σε άτομα που ταλαιπωρούνται από την επάρατη νόσο. 

Στο κάλεσμα ανταποκρίθηκαν οι ''σημαίες'' των ελληνικών γηπέδων που γέμισαν με την λαμπερή παρουσία τους ένα ασφυκτικά γεμάτο γήπεδο από λάτρεις του ποδοσφαίρου και κυρίως μικρά παιδιά που ήθελαν να γνωρίσουν από κοντά τα ινδάλματα τους και έσπευσαν να φωτογραφηθούν μαζί τους και να πάρουν αυτόγραφα κάτι το όποιο δεν αρνήθηκε κάνεις.

Την έναρξη της γιορτής έκαναν τα παιδιά των Ακαδημιών του Εδεσσαϊκού, Αλμωπού Αριδαίας, Αθλητικής Ακαδημίας Γιαννιτσών και Ηρακλή Έδεσσας σε μεταξύ τους αγώνες.
 
Πριν την έναρξη του αγώνα δόθηκαν τιμητικές πλακέτες:
Στην ομάδα του Π.Σ.Α.Π.
Στην Εθνική Ελλάδος για την κατάκτηση του euro 2004
Στον Γιάννη Αμανατίδη για το χρυσό γκολ με την Τουρκία
Στον Κώστα Μαλουμίδη
Στον Γιώργο Καραϊσαρίδη
Στις Ακαδημίες ποδοσφαίρου Αλμωπού, Γιαννιτσών, Έδεσσας και Ηρακλή Έδεσσας

Για την ιστορία ο αγώνας έληξε με σκορ 1-5 . Τα γκολ για την ομάδα του Euro 2004 πέτυχαν οι Μπασινάς, Κούτσης, Καφές, Αμανατίδης και Λυμπερόπουλος. 
Το γκολ για την Ελπίδα Έδεσσας πέτυχε ο Κωσταντινίδης.
Η τριπλέτα της διαιτησίας ήταν του κ. Βασίλη Παμπορίδη, Παπαδόπουλου και Ζγουρού. 
Η ομάδα της Ελπίδας αγωνίστηκε με δύο 11αδες:
ΕΛΠΙΔΑ ΕΔΕΣΣΑΣ: Τζήγκας,Παγιούλας, Αδάμ, Πρεβατιτσάνης, Τετζέρης, Τσάτσε, Σούσαρης,Απάζογλου, Σαπουντζής, Δάφνης, Τούσιας, Χατζηγεωργίου, Βυρώζης, Αποστόλου.
Στο β ημίχρονο: Αποστόλου, Αντωνίου, Φάρας, Νικολαΐδης, Πασλαμούσκας, Δέλιος Μαλουμίδης, Τουρμάνης, Χατζηγεωργίου, Ανδρεάδης.
ΟΜΑΔΑ EURO 2004: Νικοπολίδης, Καραϊσαρίδης, Μπατίστα, Μπασινάς, Κυριάκος Πούλιος, Καφές, Γεωργιάδης Βάλλας, Κούτσης, Λυμπερόπουλος, Αμανατίδης, Κατσουράνης.

Συγχαρητήρια αξίζουν στον πρόεδρο της Ελπίδας Έδεσσας Λεωνίδα Τούσια γι αυτήν την σπουδαία κίνηση και διοργάνωση.

Χαρά Ματεντζόγλου - Κοσμάς Καρατσώρης

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.