Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στον τελικό της Α΄ΕΚΑΣΚΕΜ ο ΦΟ Αριδαίας (φωτο&βίντεο)


ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ - ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ 79-83
Στους τελικούς του πρωταθλήματος της Α' ΕΚΑΣΚΕΜ βρίσκεται ήδη ο ΦΟ Αριδαίας που έκανε το 2-0 στην ημιτελική σειρά με αντίπαλο τον Ζαφειράκη Νάουσας.
Στους τελικούς του πρωταθλήματος αντίπαλος θα είναι ο Αιγινιακός που επικράτησε του ΑΟΚ Βέροιας κι έκανε κι αυτός το 2-0. Ο πρωταθλητής του χρόνου θα αγωνιστεί στο νέο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής!

Όσον αφορά τον χθεσινό ημιτελικό στο Κλειστό γήπεδο της Νάουσας ήταν ένα παιχνίδι που κρίθηκε κυριολεκτικά στις λεπτομέρειες με τους παίκτες του Παναγιώτη Βάτση να είναι και σε αυτό το παιχνίδι πιο ψύχραιμοι στα τελευταία λεπτά και να φεύγουν από τη Νάουσα με την πρόκριση στους τελικούς.

Όπως και την προηγούμενη εβδομάδα το παιχνίδι πήγαινε κυριολεκτικά πόντο-πόντο με τους γηπεδούχους να χτυπούν κυρίως με σουτ ενώ οι φιλοξενούμενοι με την παρουσία του Στρέπκου σε αυτό το παιχνίδι ήταν πιο δυνατοί μέσα στη ρακέτα.Έτσι το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με σκορ 43-41 για την ομάδα της Νάουσας.

Στην επανάληψη δεν άλλαξε κάτι όσον αφορά το ρυθμό του αγώνα με καμιά από τις δύο ομάδες να μην μπορεί να ξεφύγει στο σκορ, με το 3ο δεκάλεπτο να ολοκληρώνεται ισόπαλο (61-61). Στα τελευταία δευτερόλεπτα οι παίκτες του Παναγιώτη Βάτση πέτυχαν μεγάλα σουτ όταν η μπάλα "έκαιγε", και ενώ όλα έδειχναν να έχουν κριθεί ο Σιαμήτρος κατάφερε με καλάθι και φάουλ να μειώσει σε 79-81 έξι δευτερόλεπτα πριν από την λήξη του παιχνιδιού. Η ομάδα του ΦΟΑ όμως αποδείχτηκε ψύχραιμη στην γραμμή των ελεύθερων βολών και κατάφερε να κερδίσει (79-83) για δεύτερη συνεχόμενη φορά τον Ζαφειράκη να και να βρεθεί στον τελικό του πρωταθλήματος.

Από τους νικητές ξεχώρισε ο Τοπαλίδης που πέτυχε συνολικά 16 πόντους σκοράροντας σε κρίσιμα σημεία, ενώ σημαντική ήταν και η παρουσία του Στρέπκου που κυριάρχησε κάτω από το καλάθι. Από τη Νάουσα ο Τσακίρης ήταν αυτός που πάλεψε περισσότερο πετυχαίνοντας συνολικά 18 πόντους.

Παρά την κρισιμότητα του αγώνα ο διαιτητής του αγώνα Ευφραιμίδης Στ. στάθηκε στο ύψος του και τα πήγε περίφημα, μαζί με τον δεύτερο διαιτητή της αναμέτρησης Ελευθεριάδη Πλ. 

Δείτε βίντεο από την αναμέτρηση & τα τελευταία δευτερόλεπτα:

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 1o(20-19), 2o(43-41), 3o(61-61), 4o(79-83)
ZAΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ (Τούφας): Βάϊγκαντ 5(1), Σιαμήτρος 12(1), Μουρατίδης 3, Ζιάνης 12, Βαδόλας, Τσακίρης 18, Μίλης, Σκουλαριώτης 6(1), Σιδηρόπουλος 11(1), Λιόλιος, Τούφας 12(3).
ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Βάτσης): Αμπάρης, Αβραμίδης 9(3), Σαμαρτζίδης, Τοπαλίδης 16, Κανονίδης Γ., Μπεγλόπουλος 7(1), Παπαβραάμ 8(2), Αθανασιάδης 12, Αλεξανδρόπουλος, Μακρόπουλος 11, Στρέπκος 12, Τζάτσης 8(2).

Δείτε φωτογραφίες από την αναμέτρηση:

Επιμέλεια Φωτο&βίντεο: inaoussa.gr
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.