Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

H ιστορική Δόξα Μελισσίου άξια πρωταθλήτρια


Στην προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας, 2ος όμιλος, οη ομάδα των ΜΑΥΡΑΕΤΩΝ, χωρίς να πιάσει ιδιαίτερα καλή απόδοση, με ηγέτη και σκόρερ τον εκπληκτικό Κ. Χαρμάνα, νίκησε με υγιεινό περίπατο τη συμπαθή και νεανική ομάδα του Μ. Αλεξάνδρου Δροσερού και ξέφυγε με 4 βαθμούς από το διώκτη του ΦΙΛΙΠΠΟ ΣΤΑΥΔΡΟΜΙΟΥ και ουσιαστικά στέφθηκε πρωταθλητής της Α΄ κατηγορίας, μια αγωνιστική πριν τη λήξη του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκαν στο 5΄ με γκολ του Χαρμάνα. Ο ίδιος παίκτης με εκπληκτικό χτύπημα φάουλ στο 12΄σημείωσε το 2-0 και στη συνέχεια ο επίσης αεικίνητος και εξαιρετικός Βερβελές πέτυχε το 3-0. 
Σκορ με το οποίο έληξε το παιχνίδι παρά τις 4-5 κλασικές ευκαιρίες που είχαν οι πρωταθλητές, ν΄ αυξήσουν το σκορ.
Γενικά στο β΄ημίχρονο το παιχνίδι ήταν ανιαρό και χωρίς ουσία.
Κορυφαίοι από τους νικητές οι: Χαρμάνας, Βερβελές, Κέρτος, Δομουκτσίδης,  και Φωστηρόπουλος.
Η σύνθεση των νικητών: (Ντιμτσούδης Σ), Δομουκτσίδης, Χατζηδάκης, Φουρέιρα, Φωστηρόπουλος, Κέρτος, Μάλαμας (Φάβας), Ζέκο, Βερβελές, Ρομάντσης (Βιάννας), Χρηστάκης (Μουρατίδης), Χαρμάνας,



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.