Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Κώστας Μπατσίρης νέος πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης ΝΔ στο Δήμο Έδεσσας


Με τη συμμετοχή εκατοντάδων μελών και φίλων της Νέας Δημοκρατίας διεξήχθη την Κυριακή η ψηφοφορία για την εκλογή Νέου Προέδρου αλλά και μελών της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Έδεσσας. Η διαδικασία ήταν άριστη μιας και υπήρξε πολύ καλό κλίμα από όλους τους υποψηφίους. Πρόεδρος αναδείχθηκε ο Κώστας Μπατσίρης με ποσοστό περίπου 57% έναντι 43% του Γιώργου Σέξτου. Τα μέλη που εκλέγονται είναι τα ακόλουθα:

Σέξτος Γιώργος
Στεφανίδου Αντιγόνη
Λυμπάρη Ειρήνη 
Αργύρου-Παπαειωακείμ Ειρήνη
Ρόκα-Δαλκαλίτση Πένια
Αθανασιάδης Γιάννης
Αδραμιτιανός Βασίλης
Χατζηαργυρίου Αναστάσιος(Τάσος)
Δημητριάδης Αθανάσιος





Μετά το πέρας της εκλογικής διαδικασίας ο νέος Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Έδεσσας της ΝΔ Κώστας Μπατσίρης έκανε την ακόλουθη δήλωση: Ευχαριστώ πολύ όλους τους νεοδημοκράτες που ήρθαν να στηρίξουν μια νέα προσπάθεια με τη συμμετοχή τους στις εσωκομματικές εκλογές. Από αύριο ξεκινά μια νέα μέρα η οποία δεν θα έχει ούτε νικητές ούτε χαμένους. Η Νέα Δημοκρατία και η Έδεσσα βγήκαν κερδισμένες. Όλοι μαζί τώρα πρέπει να αγωνιστούμε για την ανατροπή μιας ανίκανης Κυβέρνησης έτσι ώστε η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης να εγγυηθούν ένα καλύτερο αύριο για όλους τους Έλληνες!
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. καλη συνεχεια στο παλληκαρι και σε ολα τα μελη αλλα ρε παιδια το επιμελητηριο παλι εβαλε το χερακι του;;;ποτε θΑ ξεμπλεξετε απο τα ανδρεικελα του παρελθοντος που ενω ο κοσμος πλεον τους βαρεθηκε ακομα οι παραφυαδες τους κυβερνουν και κανουν κουμαντο παντου;;παρτε το χαμπαρι κυριε αιωνιε προεδρε αγελαστε σκουντουφλη και τρικλοποδιστα παλιοκομματικοπολιτικε...υπαρχουν αλλοι πιο αξιοι απο σενα...παραιτησιυ βρε ζομπι που κολλησες στην καρεκλα σου σαν μητροπολιτης σε προσωποπαγη θεση...ουστ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητηρια εισαι ο καλυτερος και το αξιζεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.