Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δράσεις Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Έδεσσας


Την Παρασκευή 22 Απριλίου 2016 στις 10:00-13:00 το πρωί πραγματοποιήθηκε στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Έδεσσας ενημέρωση και ξενάγηση μαθητών Λυκείου και Γυμνασίου, στα πλαίσια εορτασμού της παγκόσμιας ημέρας βιβλίου και της γενικότερης προσπάθειας της Κεντρικής Βιβλιοθήκης Έδεσσας να φέρει τους νέους πιο κοντά στο βιβλίο. Με χαρά εργαζόμενοι της βιβλιοθήκης και μέλη του εφορευτικού συμβουλίου υποδέχτηκαν μαθητές και εκπαιδευτικούς από το Επαγγελματικό Λυκείο και το 2ο Γυμνάσιο της πόλης στους χώρους της βιβλιοθήκης. 
Εκεί ενημερώθηκαν για την αξία της ανάγνωσης, έπαιξαν στους εξωτερικούς χώρους, γνώρισαν την ποικιλία των δανειζόμενων και μη τεκμηρίων της βιβλιοθήκης, την διαδικασία δανεισμού και έλυσαν σχετικές απορίες τους. Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Έδεσσας εύχεται σε όλους καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.