Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιώργος Τυριακίδης: «Είμαστε άξιοι πρωταθλητές»


Μετά το τέλος του Κυριακάτικου αγώνα στο Δημοτικό Στάδιο Έδεσσας όπου η ομάδα του Αλμωπού έριξε την αυλαία του πρωταθλήματος κερδίζοντας την ομάδα του Εδεσσαϊκού με 1-2 σκορ. Ο τεχνικός της ομάδος Γιώργος Τυριακιδης μας είπε:

''Το πρώτο σκέλος της χρονιάς τελείωσε με επιτυχία. Νομιζω ότι κάνεις δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι βγήκαμε άξιοι πρωταθλητές αφού ήμασταν και αήττητοι καθ όλη την διάρκεια της χρονιάς. Το καλό οικογενειακό κλίμα που υπήρχε ανάμεσα στους παίκτες μου και τη Διοίκηση διατηρήθηκε μέχρι και το τέλος του πρωταθλήματος κάτι που έπαιξε πολύ σημαντικό ρολό στην επιτυχία μας.

Η χρονιά όμως δεν τελείωσε ακόμη έχουμε μπροστά μας ένα μίνι πρωτάθλημα αν θα μπορούσα να πω τους αγώνες μπαράζ για την άνοδο της ομάδος στην Γ Εθνική. Οι κινήσεις μας ήταν προσεγμένες από την αρχή και έτσι θα συνεχίσουμε και τώρα και ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά και θα πετύχουμε τον στόχο μας. Φυσικά μεσολαβεί ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι την τελική μάχη και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν ώστε η ομάδα μας να είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει κάθε αντίπαλο και να πετύχει την πολυπόθητη άνοδο. Σ αυτό το σημείο τα λάθη δεν συγχωρούνται γι αυτό και θα είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι. 

Θέλω να ευχαριστήσω αρχικά τον κόσμο που μας στηρίζει σ αυτήν την προσπάθεια που γίνεται και τους καλώ αν είναι κοντά μας και στο επόμενο βήμα της ομάδος ώστε να προσφέρουν την βοήθεια τους και στους αγώνες των μπαράζ ανόδου.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση που στέκεται πάντα κοντά στις ανάγκες της ομάδος. Και τέλος να συγχαρώ τους παίκτες μου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και όλοι μαζί να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πετύχουμε τον μοναδικό στόχο που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Γ Εθνική''

ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.