Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σας ευχαριστώ που με τιμήσατε με την ψήφο σας !


Στις εσωκομματικές εκλογές την Κυριακή 3 Απριλίου 2016 με την δική σας βοήθεια και  με την δική σας ψήφο είχα καλή εμφάνιση ως υποψήφιος πρόεδρος στην τοπική επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας του Δήμου Αλμωπίας.

Ευχαριστώ όλους τους φίλους μου από την Αριδαία και από όλα τα χωριά της Αλμωπίας για την βοήθεια τους και το ενδιαφέρον τους να με υποστηρίξουν !

Τα μέχρι τώρα αποτελέσματα των εκλογών δείχνουν ανοδική πορεία, το 2010 με ψήφισε το 13 % από τα μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο Αλμωπίας, το 2013 με ψήφισε το 22 % και την Κυριακή 3 Απριλίου 2016 με τίμησε με την ψήφο του το 32,8%  των εγγεγραμμένων μελών της Νέας Δημοκρατίας στο δήμο Αλμωπίας.

Στις επόμενες εκλογές για την  τοπική επιτροπή, στης επόμενες δημοτικές εκλογές, στης επόμενες περιφερειακές εκλογές αλλά και στης βουλευτικές εκλογές   προσεχώς πάλι μαζί θα αγωνιστούμε και πάντα με ευγένεια, ήθος, ακεραιότητα !

ΣΑΠΑΚΟΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
φίλος της Νέας Δημοκρατίας
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.