Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Γιάννης Σηφάκης στο αποχετευτικό έργο της Αριδαίας


Χαρακτήρισε πολύ σημαντικό γεγονός για την Αλμωπία την εξασφάλιση του έργου ως γέφυρα στο νέο ΕΣΠΑ ,στο τομεακό πρόγραμμα του Υπουργείου, που οδήγησε στην άμεση εξασφάλιση της χρηματοδότησης και την άμεση έναρξη της κατασκευής του
Ζήτησε από τον εργολάβο γρήγορη ολοκλήρωση και ποιότητα του έργου
Δεσμεύτηκε να επιδιώξει άμεση ένταξη του βιολογικού καθαρισμού σε χρηματοδοτικό εργαλείο για να καταστεί λειτουργικό το έργο της αποχέτευσης

Ο βουλευτής Γιάννης Σηφάκης επισκέφτηκε το έργο της αποχέτευσης της Αριδαίας μαζί με τον εργολάβο του έργου Γιάννη Τόλιο. Αφού εξέφρασε την ευχαρίστηση του από το γεγονός της έναρξης κατασκευής του μεγαλύτερου έργου που έγινε ποτέ στην Αριδαία και επισήμανε την σπουδαιότητα του έργου αυτού για την καθημερινότητα της ζωής των κατοίκων της Αριδαίας ζήτησε από τον εργολάβο την γρήγορη ολοκλήρωση του με αυστηρή τήρηση των προδιαγραφών ποιότητας κατασκευής. 

Ακόμη δεσμεύτηκε  να επιδιώξει με όλες του τις δυνάμεις την ένταξη του βιολογικού καθαρισμού που θα ολοκληρώσει το έργο σε χρηματοδοτικό εργαλείο με δεδομένο ότι μόνο τότε το έργο της αποχέτευσης θα καταστεί λειτουργικό. 

Ο εργολάβος Γιάννης Τόλιος αφού εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον βουλευτή για την αποφασιστική παρέμβαση του για την διατήρηση του έργου στο τομεακό πρόγραμμα του Υπουργείου σαν γέφυρα στο νέο ΕΣΠΑ ( γεγονός που εξασφάλισε την άμεση χρηματοδότηση του έργου και την άμεση έναρξη της κατασκευής του) δεσμεύτηκε, με βάση την μεγάλη εμπειρία του σε αντίστοιχα έργα, να ολοκληρώσει το έργο πολύ νωρίτερα από την συμβατική προθεσμία, ίσως και νωρίτερα από την συμπλήρωση ενός έτους από την έναρξη της κατασκευής. 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. Δεσμευτηκε να... επιδιωξει. Η μεγαλη σχολη των παπατζηδων εχει πολλους αποφοιτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι απόφοιτος της σχολής μας λες, αυτός είναι καθηγητής.....

      Διαγραφή
  2. Είναι κ. Σηφάκη σημαντικό το γεγονός ότι ένα έργο της προηγούμενης κυβέρνησης πάγωσε επί ενάμιση χρόνο και τώρα έρχεσαι και πανηγυρίζεις ως σωτήρας ότι δήθεν εσύ το έσωσες. Λίγη ντροπή δεν βλάπτει. Δυστυχώς για σένα υπάρχουν πολίτες που έχουν και μνήμη και κρίση και αποκαλύπτουν τα καραγκιοζλίκια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ ρε φίλε που τα ξέρεις και δεν είσαι καραγκιόζης ποιό άλλο έργο που δεν είχε ξεκινήσει πέρασε γέφυρα στο νέο ΕΣΠΑ; όχι μόνο στην Πέλλα αλλά και στους γύρω Νομούς; μην γελοιοποιείσαι πάνω στην εμπάθεια σου, νάσαι λίγο δίκαιος και ψύχραιμος

      Διαγραφή
  3. κύριε Σηφάκη (ανώνυμε 4:17) αυτογελοιοποιήστε λόγο της ημιμάθειας σας. Ρωτάτε ποιο άλλο έργο μπήκε στο νέο ΕΣΠΑ. Ο δήμαρχος Μπίνος κατάφερε να εντάξει τα έργα του ΟΠΑΑΧ αξίας 5 εκατομμυρίων, της περασμένης περιόδου, που είχαν και αυτά τη σφραγίδα της προηγούμενης κυβέρνησης, στο νέο ΕΣΠΑ.
    Και χωρίς εμπάθεια σας λέω, ότι με τις μπούρδες που λέγατε στο δημοψήφισμα καταφέρατε να εξαπατήσετε και να πάρετε το 62% μετα γνωστά δραματικά αδιέξοδα: ξκειστές τράπεζες, ενάμιση χρόνο καθυστερημένα τα έργα, χάθηκαν χρήματα από το παλιό ΕΣΠΑ και μεταφέρθηκαν εις βάρος του νέου ΕΣΠΑ, χάθηκαν δηλαδή κονδύλια από την εθνική οικονομία. "κρείττον εστί το σιγάν του λαλείν"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολυξερε 9:23μμ αν διαβαζες προσεκτικα το ερωτημα ειναι πιο νεο εργο ( που δεν ειχε ξεκινησει και αρα δεν ειχε κανει κανενα λογαριασμο) πηγε γεφυρα, κανενα η απαντηση.Οσο για τα υπολοιπα η κυβερνηση καταφερε ξεπερνωντας εμποδια και επανεξεταζοντας τα εργα που καθυστερουσαν να πετυχει η χωρα να ειναι η πρωτη χωρα σε απορροφητικοτητα και η πρωτη χωρα που μπορει να πληρωσει απο το νεο ΕΣΠΑ.Μην δειχνεις τοσο πολυ οτι στεναχωριεσαι που ενα μεγσλο εργο στην Αριδαια υλοποιειται επι κυβερνησης ΣΥΡΙΖΑ

      Διαγραφή
    2. Σηφακη όσο φλυαρείς τόσο περισσότερο αυτοξευτελίζεσαι. Αλλά ποιος έχασε την τσίπα για να την βρεις εσύ; Ένα έργο χαρακτηρίζετε γέφυρα επειδή είναι παλιό και επειδή προέρχεται από την προηγούμενη προγραμματική περίοδο και έχει ξοδέψει χρήματα για μελέτες και έχει κωδικό. Το έργο αυτό όλοι το ξέρουν ότι εντάχθηκε επί Νέας Δημοκρατίας και έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί μέσα στο 2015. Αλλά λόγω της αλλοπρόσαλλης και αλλόφρονης πολιτικής και της έλλειψης ρευστότητας που ακολούθησε το έργο αυτό πάγωσε. Αντιλαμβάνεσαι ότι η παρακολούθηση του δημάρχου έσωσε τα προσχήματα και όλα τα υπόλοιπα είναι για να λέγαμε και για να αυτοθαυμάζεσαι για την ανυπαρξία σου και για να αυτοφωτογραφίζεσαι , όπως και για να βουρλίζεσαι επειδή το έργο είναι της Νέας Δημοκρατίας.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.