Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Είχε ψυχή το Αρσένι (φωτο)


Φίλιππος Σταυροδρομίου - Μ.Α. Αρσενίου 0-2
 Δυσκολεύτηκε λίγο αλλά στο τέλος τα κατάφερε ο Μ.Αλ.Αρσενίου να πάρει το πολυπόθητο αποτέλεσμα της νίκης στο ντέρμπι της αγωνιστικής ημέρας, νίκη που κρατά ζωντανές τις ελπίδες για την άνοδο στη Α1 κατηγορία, αφού μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων οι δύο ομάδες θα ξαναβρεθούν αντίπαλες σ έναν αγώνα νοκ άουτ που θα οδηγήσει το νικητή στον αγώνα που θα αναδείξει την 3η ομάδα που θα κερδίσει την άνοδο στην Α1.

Σ ένα κατάμεστο γήπεδο στο Σταυροδρόμι οι δύο ομάδες παίζοντας πολύ δυνατά κατάφεραν να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα της λήξης όπου βρήκε την ταξιαρχία του Κώστα Αλεξανδρίδη ένα κουβάρι πανηγυρίζοντας τη νίκη της ομάδος τους.

Το παιχνίδι ήταν ένα ντέρμπι με τα όλα του αφού είχε πολύ δυνατές αναμετρήσεις συνεχόμενη κυκλοφορία της μπάλας με τους γηπεδούχους να έχουν δυστοκία χάνοντας πολλές μονομαχίες στα καρέ του πορτιέρο Γιώργου Καρυπίδη που κέρδισε τις εντυπώσεις με τις σωτηρίες επεμβάσεις του κρατώντας το μηδέν στα δίχτυα του. 

Και επειδή η μπάλα ''τιμωρεί'' οι φιλοξενούμενοι στα τελευταία 10' του αγώνα με εντυπωσιακές επιθετικές ενέργειες πέτυχαν δύο απανωτά τέρματα που τους χάρισαν την πολυπόθητη νίκη.

Συγχαρητήρια αξίζουν στην διαιτητική τριπλέτα των Κατεριάδη, Ταγκαλίδη και Τετραγώνη που ανταποκρίθηκαν άριστα και με το παραπάνω στην δυσκολία και κρισιμότητα του αγώνα.

Στο πρώτο μέρος ο Χαντούρης έχασε κλασική ευκαιρία για τους γηπεδούχους και ο Καραφουλίδης για το Αρσένι.

Στην επανάληψη η κατάσταση άλλαξε και οι επισκέψεις στις περιοχές και των δύο ομάδων ήταν συχνότερες. 

Οι γηπεδούχοι πολύ νωρίς έμειναν με 10 παίκτες αφού ο Στέφανος Βεζυργιανόπουλος με την είσοδο του στο παιχνίδι στην πρώτη του επαφή με την μπάλα αποβλήθηκε μη διατηρώντας τον ''νόμο'' του φερ πλέι με αποτέλεσμα να διαμαρτυρηθεί αντίπαλος έντονα στο πρόσωπο του και αυτός με γροθιά να τον ρίχνει στο έδαφος.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι απείλησαν κατ εξακολούθηση την εστία του Καρυπιδη ο όποιος όμως είχε κατεβασμένα ρολά και είπε όχι στο 60' σε πλασέ του Γιόφτση στο 67' - 80' και 82' σε σουτ του Χαντούρη. Στο 65' εντυπωσιακό σουτ κεραυνός από πλάγια του Αντώνη Γιόφτση τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Αρσενίου.

Στο 83' ήταν η σειρά του Αρσενίου να αντιδράσει με τον Μιχάλη Μπόικο στο 8' να λέει όχι σε σουτ του Γιάννη Χαραλαμπiδη μέσα από την περιοχή αλλά στην επαναφορά της μπάλας σαν σiφουνας ο ταχυδυναμικός Μάκης Καρυπiδης καρφώνει την μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ 0-1 ξεσπώντας σε τρελούς πανηγυρισμούς για την ομάδα του Αρσενίου.

Στο 86' ο Μιχαηλίδης σφραγίζει τη νίκη της ομάδος του γράφοντας το τελικό 0-2 μετά από οργανωμένη επιθετική ενέργεια.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙΟΥ(Πέτρος Σεραΐδης) Μπόικος Γκιόντσης (84' Αγγελάκης) Παπαναστάσης (84' Γραμματικόπουλος) Κουκουδας Μπάρμπας Σταυρίδης Βαρδαρέντσης Χατζηβασιλειάδης (48' Βεζυργιανόπουλος) Χαντούρης Γιόφτσης Αντωνιάδης .

Μ.ΑΛ.ΑΡΣΕΝΙΟΥ (Αλεξανδρίδης Κώστας) Καρυπίδης Λάσκα Δημητριάδης (68'Κατιρτζόγλου) Ορφανίδης Χαραλαμπίδης Ρετζιά Γάτσος Καραφουλίδης Ιγνατιάδης (82' Μιχαηλίδης) Καρυπίδης (89' Γεωργίου) Σαρίδης Ν.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΧΑΡΑ ΜΑTΕΝΤΖΟΓΛΟΥ

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.