Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πρωταθλητής Πέλλας και επίσημα ο Αλμωπός (φωτο)


Εδεσσαϊκός - Αλμωπός 1-2
Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε την χρονιά ο επίσημα πλέον πρωταθλητής Αλμωπος Αριδαίας κερδίζοντας σε ρυθμούς προπόνησης την αξιόμαχη ομάδα του Εδεσσαϊκού σε ένα κατάμεστο γήπεδο αφού η κερκίδα στο Δημοτικό Στάδιο Έδεσσας "Φόρης Γεντζής" ήταν ασφυκτικά γεμάτη παρόλο που το παιχνίδι ήταν βαθμολογικά αδιάφορο.

Η ταξιαρχία του Γιώργου Τυριακίδη χωρίς να βάλει στο φουλ τις μηχανές προηγήθηκε πολύ νωρίς μόλις στο 7' με τέρμα του έμπειρου Νίκου Παπαδόπουλου. Στο 12' ο Κώστας Καπουσούζης έχασε μοναδικό τετ α τετ που απέκρουσε ο Γιώργος Κατρατσέας.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανεβάζοντας τους επιθετικούς ρυθμούς ισοφαρίζουν στο 48' με τέρμα του Χωραφά. Το τελικό 1-2 έγραψε ο Κώστας Καπουσούζης στο 80'. 

Η τριπλέτα της διαιτησίας ήταν των Φωτία, Μιχάλογλου, Αρέστη.

Μετά το τέλος του αγώνα οι παίκτες του Αλμωπού καταχειροκροτήθηκαν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ (Ασλανίδης Βασίλης) Κατρατσέας, Παπουλίδης, Τζούρτζος Παπαηλίας, Πούπης, Μπάμπαλης, Χοντζιάς, Χωραφάς, Βλαδοβίτης(81' Παλάνης) Παλημάνης Μεταξάς. 

ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Τυριακίδης Γιώργος) Χρήστου, Ελευθεριάδης, Κιοσκερίδης Ζαρογιάννης, Μουρατίδης, Καμπάνης, Καπουσούζης, Ελευθεριάδης Γ., Καραγιάννης(55' Καραδήμος) Προβατίδης (55' Κοβάτσης), Παπαδόπουλος 75' (Μπογδάνης)


Δηλώσεις του προέδρου του Αλμωπόύ Κώστα Γάτσου: 
Πολύ χαρούμενος και δικαιολογημένα ήταν ο πρόεδρος της ομάδος του Αλμωπού Αριδαίας ο επιχειρηματίας Κώστας Γάτος που μετά το παιχνίδι μας δήλωσε: '' Είμαι πολύ ευχαριστημένος και από την συνεργασία με τους ανθρώπους που είμαστε στην Διοίκηση αλλά και από τους παίκτες και τον προπονητή μας γιατί το οικογενειακό κλίμα που ξεκίνησε από την αρχή του πρωταθλήματος συνεχίστηκε ως το τέλος, έχοντας όλη την χρονιά όλοι το χαμόγελο αλλά και την πολύ καλή και σοβαρή δουλεία στο γήπεδο. Ο πρώτος στόχος επετεύχθη που ήταν το πρωτάθλημα από δω και πέρα κοιτάζουμε τα μπαράζ. Προσωπικά πιστεύω ότι θα έχουμε κι εκεί τύχη, χωρίς να γνωρίζω παικτικά τις άλλες ομάδες αλλά έχω πολύ μεγάλη πίστη και εμπιστοσύνη στη δική μας ομάδα.''



Δηλώσεις του μεγαλομετόχου του Εδεσσαϊκού Κώστα Σταυρόπουλου: 
Τον κυριακάτικο τελευταίο αγώνα της χρονιάς για το πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας παρακολούθησε και ο μεγαλομέτοχος της ομάδος του Εδεσσαϊκού Κώστας Σταυρόπουλος γνωστός ως Αμερικάνος που μας είπε:'' Η ομάδα του Εδεσσαϊκού ήταν η καλύτερη των τελευταίων χρόνων είμαι πολύ ευχαριστημένος κι ας μην πετυχε η ομάδα τους αρχικούς της στόχους. Εγώ θα συνεχίσω να είμαι κοντά στην ομάδα και την επόμενη χρονιά τα σχεδία της οποίας θα ξεκινήσουν άμεσα.''
Δείτε φωτογραφίες από την αναμέτρηση:




Επιμέλεια Χαρά Ματεντζόγλου


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.