Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

performance body painting από τους σπουδαστές αισθητικής του ΙΕΚ Έδεσσας (φωτο)


Οι σπουδαστές Αισθητικής Τέχνης του ΙΕΚ ΕΔΕΣΣΑΣ, σε μια μοναδική performance  body painting, μετέφεραν την εικαστική τέχνη της ζωγραφικής πάνω στο ανθρώπινο σώμα.
Με μοναδικό τρόπο και αξιόπιστη απεικόνιση των θεμάτων του εικαστικού-ζωγράφου Πάρη Χατζηγιάννη (εκπαιδευτής επίσης στο ΙΕΚ ΕΔΕΣΣΑΣ) απέδειξαν ότι η Αισθητική μπορεί πέρα από την παροχή υπηρεσιών υγείας και ευεξίας, να απελευθερώνει τις πιο δημιουργικές πτυχές του ειδικού χρησιμοποιώντας ως καμβά το σώμα.

Με την επίβλεψη της αισθητικού-εκπαιδεύτριας του ΙΕΚ ΕΔΕΣΣΑΣ κ. Σοφίας Φωτιάδου δοκιμάστηκαν μπροστά στο κοινό της έκθεσης (Έδεσσα… πόλη των χρωμάτων)  στο Παλιό Παρθεναγωγείο και προσέλκυσαν το ενδιαφέρον, προσφέροντας ένα σπάνιο θέαμα σε έναν μοναδικό συνδυασμό τέχνης και δεξιότητας.

Το ΙΕΚ ΕΔΕΣΣΑΣ θα συνεχίζει να στηρίζει τις προσπάθειες των σπουδαστών του σε όλα τα πεδία σπουδών και με αφορμή την επερχόμενη αποφοίτησή τους, εύχεται καλή σταδιοδρομία με άμεση και γεμάτη διακρίσεις επαγγελματική αποκατάσταση.

Ο Διευθυντής του ΙΕΚ ΕΔΕΣΣΑΣ
Γιόρτσος Γεώργιος  

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.