Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Χωρίς νέα ονόματα Αντιδημάρχων η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Έδεσσας


Συνεδρίασε χθες το Δημοτικό Συμβούλιο Έδεσσας σε κλίμα αντιπαραθέσεων με αφορμή το Κολυμβητήριο. 

Στην αρχή της συνεδρίασης αναγνώσθηκε η από 16 Μαΐου επιστολή ανεξαρτητοποίησης του Δημοτικού Συμβούλου Χρήστου Τζιβόγλου της παράταξης του Δημάρχου. Βέβαια απογοητεύτηκαν όσοι ανέμεναν να ακούσουν ονόματα νέων Αντιδημάρχων και προέδρων ύστερα από τις παραιτήσεις. 

Στη συνέχεια συζητήθηκε επί αρκετό χρονικό διάστημα η μελέτη – ρύθμιση του κυκλοφοριακού προβλήματος της πόλης. Η πλειοψηφία των Δημοτικών Συμβούλων έδειχνε να ακούει το θέμα για πρώτη φορά και καθένας υποδείκνυε τις δικές του παρεμβάσεις - προτάσεις, χωρίς την εξειδικευμένη γνώση που απαιτούσε το συγκεκριμένο θέμα, που τελικά ψηφίστηκε. Η στάση των δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας θύμιζε ολίγον τι ΣΥΡΙΖΑ που διαφωνούν αλλά τελικά ψηφίζουν. Δείτε εδώ τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που ψηφίστηκαν.

Έντονη αντιπαράθεση επικράτησε μεταξύ του Δημάρχου και του ανεξάρτητου δημοτικού Συμβούλου Χρήστου Τζιβόγλου με αφορμή το Κολυμβητήριο και συγκεκριμένα για το πρόγραμμα λειτουργίας του. 

Λόγος έγινε επίσης και για τα αδέσποτα που περισσεύουν στην πόλη και περιοχή της Έδεσσας, όπως άλλωστε στα Γιαννιτσά και στην Αριδαία. Το θέμα θεωρήθηκε μεγάλο και αποφασίσθηκε να συζητηθεί σε άλλη συνεδρίαση.

Σε ερώτηση του Μιχάλη Φουνταλή επικεφαλή της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση», για τις λάμπες εξωτερικού φωτισμού που ανάβουν συνέχεια μέρα νύχτα στο Κλεισοχώρι, ο Δήμαρχος απάντησε ότι η ΔΕΗ για να αποκαταστήσει το πρόβλημα ζητά 300 ευρώ, κόστος πολύ υψηλό όπως είπε. Μάλιστα ανέφερε ότι η ΔΕΗ οφείλει από τα ανταποδοτικά τέλη 800.000 ευρώ στο Δήμο Έδεσσας.         

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. ....εγώ απλά να ενημερώσω ότι καθημερινά στον χώρο έξω απο το 9ο Δημοτικό και το Νηπιαγωγείο το πεζοδρόμιο αποτελεί παρκινγκ για αυτοκίνητα που είναι ανεβασμένα σε αυτό. Το ίδιο φυσικά συμβαίνει και με τις διαβάσεις. Ας σκεφτούμε πόσα παιδιά, συνοδοί γονείς και πεζοί αναγκάζονται να κατεβαίνουν σε έναν δρόμο μεγάλης κυκλοφορίας (όπως η Αγίου Δημητρίου) επειδή δεν μπορούν να περάσουν απο το πεζοδρόμιο....

    ....συνεχίζοντας να ενημερώσω ότι πρόσφατα ένα ακόμη παιδάκι χτυπήθηκε απο μηχανάκι μέσα στον πεζόδρομο και σίγουρα δεν έφταιγε το παιδάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.