Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δήμαρχος Δράμας: "Γκρεμίσαμε όλα τα ερείπια που έκανε προπόνηση η Κορακάκη"


Η αδιαφορία της πολιτείας οδήγησε τη δημοτική Αρχή να πάρει πρωτοβουλία

Σε δέκα μέρες θα υπάρχει ένα νέο προπονητήριο για σκοποβολή στη Δράμα, όπως διαβεβαίωσε ο δήμαρχος της πόλης, ο οποίος σημείωσε πως γκρεμίστηκαν όλα τα ερείπια που έκανε προπόνηση η χρυσή Ολυμπιονίκης Άννα Κορακάκη.

Αναλυτικά όσα είπε ο δήμαρχος Δράμας, Χριστόδουλος Μαμσάκος, στο ΣΠΟΡ FM 94.6:

Για τις επιτυχίες της Άννας Κορακάκη στο Ρίο, όπου και κατέκτησε το χάλκινο και το χρυσό μετάλλιο στη σκοποβολή: «Μοναδική και ανεπανάληπτη η επιτυχία της κοπέλας. Να παίρνεις δύο μετάλλια στα 20 σου χρόνια, δεν σου συμβαίνει κάθε μέρα». 

Για την απόφασή του να γκρεμιστεί το προπονητήριο – παράγκα που προπονούνταν η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης: «Μετά την αδιαφορία της επίσημης πολιτείας πήραμε πρωτοβουλία να το πράξουμε οι ίδιοι. Θέλαμε ένα σκοπευτικό όμιλο ή σύλλογο στη Δράμα. Δεν θέλουμε να αφήσουμε τα παιδιά να προπονούνται σε αυτό το χώρο. Καθαρίσαμε το χώρο και θα τοποθετηθεί ένα κοντέινερ. Αυτό ας αποτελέσει το έναυσμα. Όταν υπάρχουν επιτυχίες θα μπορέσουν να ασχοληθούν με ένα άθλημα. 

Η σκοπευτική ομοσπονδία που έχει έναν τέτοιο αθλητή, τι κάνει; Χρειάζεται να την πιέσει ένας Δήμος, μία οικογένεια, μία περιοχή ολόκληρη. Αν προσεχθούν κατάλληλα όλες οι υποδομές θα έχουμε και άλλους παγκόσμιους πρωταθλητές. Θα πρέπει όλα εδώ στην Ελλάδα να γίνονται με πίεση. Όταν έχεις μία τέτοια πίεση, τι κάνεις; Καινούργιος δήμαρχος είμαι. Αναλαμβάνω μία δημοτική αρχή με όλα τα γήπεδα κλειστά. Δεν έχουμε άδειες καταλληλότητας. 

Θα πρέπει η κάθε Ομοσπονδία να προσέξει αυτά τα παιδιά. Εμείς με τα πενιχρά χρήματα που έχουμε προσπαθούμε να βοηθήσουμε το κάθε παιδί. 

Γκρεμίσαμε όλα αυτά τα ερείπια. Δημιουργούμε σε αυτό το χώρο υποδομές και σε 10 ημέρες θα έχουμε μεταφέρει ένα κοντέινερ για σκοποβολή για να μπορούν να αθληθούν η Άννα και τα υπόλοιπα παιδιά».
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΔΗΜΑΡΧΕ;
    ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΕ ΠΡΟΛΑΒΑΝ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΕΩΣ ΤΩΡΑ
    Χρυσό και αργυρό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο Νέων στο Suhl της Γερμανίας (2016)
    Δύο αργυρά στο Παγκόσμιο Kύπελλο στο Μπακού (2016)
    Αργυρό στο Παγκόσμιο Κύπελλο Νέων στο Μόναχο (2015)
    Χάλκινο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Φορτ Μπένιν στις ΗΠΑ (2015)
    Χρυσό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Αεροβόλων Όπλων της Μόσχας (2014)
    Χάλκινο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Γρανάδα (2014)
    Αργυρό στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Βελιγράδι (2011)
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΝΑ ΓΚΡΜΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ-ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΠΑΣ ΕΝΑ ΚΟΝΤΕΙΝΕΪΝΕΡ;
    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΛΑΘΡΟ Η΄ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΧΡΟΝΟ DT
    AΠO OTI EIΠE H ANNA TO ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΣΕ.
    ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ , ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΓΓΝΗΩΜΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΗΣ ΑΔΡΑΝΕΙΑ, ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΣ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ...ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΟΝΤΕΪΝΕΡ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΗΣ.
    ΞΕΡΕΤΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΔΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΜΟΥΣΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ.

    Υ.Γ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΤΑΝ ΠΡΙΝ 35-40 ΧΡΟΝΙΑ Η ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΛΕΫ ΤΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ Α΄ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΕΡΙΓΕΡΕΤΑΙ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.
    ΟΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΦΤΙΑΞΑΝ ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΠΡΩΤΕΟΥΣΕΣ ΝΟΜΩΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΚΩΜΟΠΟΛΕΙΣ.ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.